BZI LIVE

LIVE VIDEO – Radu Păltineanu, primul român care a traversat pe bicicletă cele două Americi, acum străbate Noua Zeelandă și vorbește la BZI LIVE despre expediția în care s-a aventurat

Publicat: 28 ian. 2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, de la ora 11:00, invitat în cadrul emisiunii BZI LIVE va fi Radu Păltineanu, primul român care a traversat pe bicicletă America de Nord și de Sud iar acum descoperă la pas Noua Zeelandă. Radu va povesti în emisiunea moderată de Roxana Caraiman, prin intermediul Skype direct din Oceania, experiența trăită pe traseul parcurs în ultimii ani, peripețiile și situațiile limită prin care a trecut, titlul de „Aventurierul European al anului 2018” primit pentru țelul său inedit de a explora cele mai sălbatice colțuri ale planetei prin mijloace non-motorizate și cum trăiește pandemia în Noua Zeelandă. După ce visul de a explora și a inspira i s-a implinit, Radu s-a îndrăgostit de Irina iar acum călătoresc împreună în acest mod neconvențional. De asemenea, Radu va povesti despre episoadele de vlogging pe care le realizează împreună.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu