National

Raluca Turcan, atac dur la Ludovic Orban în timpul şedinţei PNL: „Frustrările individuale nu au ce căuta în politica”

Publicat: 22 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Turcan atac dur la Ludovic Orban în timpul şedinţei PNL Frustrările individuale nu au ce căuta în politica
Ministrul Muncii nu a oferit informații despre care va fi procentajul cu care se vor majora pensiile

Astăzi a avut loc o şedinţă PNL, iar Raluca Turcan l-ar fi criticat dur pe Ludovic Orban. Aceasta a ţinut să precizez că frustrările individuale nu au ce cauta în politică.

„În competiţia internă, cine nu înţelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm, pe de-o parte, guvernarea şi, pe de altă parte, proiectele pentru categoriile pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu îşi înţelege misiunea politică. Şi am aşteptări foarte mari, în primul rând, de la preşedintele partidului să facă lucrul acesta. Campania internă să o valorifice pentru PNL şi nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesaţi de frustrările niciunui politician. Sunt interesaţi de viaţa de zi cu zi, de salarii, de pensii, de guvernare, de locuri de muncă şi, dacă privesc spre un partid, privesc cu aşteptarea ca acel partid şi într-o competiţie internă este preocupat de cei din afară, nu de scaunele din interior”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta nu l-a criticat doar pe Ludovic Orban cât şi pe cei din tabăra lui, în contextul în care apropiaţii lui i-ar fi numit pe cei din tabăra opusă „lichele”. La începutul lunii, liberalul l-a atacat pe Florin Cîțu, despre care spune că a adunat „lichele” şi „şmecheri”.

„Cât despre iniţiatorul „proiectului politic nou” ei bine, eu, dacă aş fi în locul lui, m-aş delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puţină atenţie. Când eşti cu adevărat nou şi vrei să faci cum nu au făcut alţii, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportunişti, lichele şi şmecheri”, a spus Antonel Tănase.

Alina Gorghiu i-a răspuns lui Ludovic Orban

Alina Gorghiu îl acuză pe Ludovic Orban că a „îngropat” PNL atunci când a anunțat că el va fi candidatul PNL la prezidențialele din 2024, dar și că a „tranzacționat” soarta unor ministere importante pentru a/și asigură șefia Camerei Deputaților. Aceasta i-a răspuns lui Orban duminica 20 iunie 2021 printr-o postare pe care a făcut o publica pe o reţea de socializare.

„Răspund la provocarea domnului Orban și încerc să definesc ce înseamnă suflul nou și modern în PNL:
Suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele; Suflu nou și modern înseamnă să nu te anunți candidat la președinția pentru 2024, știind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală și că un astfel de anunț pripit poate îngropa PNL; Suflu nou și modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie rușine membrilor PNL; Suflu nou și modern nu înseamnă să tranzacționezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ți asigura ție șefia Camerei Deputaților; Să ai suflu nou și modern nu înseamnă să le spui celor pe care i-ai pus pe liste la parlamentare sau locale sau numiți în guvern că îți sunt datori să te susțină. Pentru că altfel sunt trădători. Suflul nou și modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine și de peste mulți ani, nu pentru cariera unei singure persoane. PS: Domnule Orban, dvs. cum definiți suflul nou? #RomaniaLiberala”, a scris Alina Gorghiu.

Adauga un comentariu