Cancan ultimă oră

Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Cei doi au călătorit cu un avion privat în Dubai și Monaco

Publicat: 27 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Gabor surprinsă alături de Mr Pink fără Monica Gabor. Cei doi au călătorit cu un avion privat în Dubai și Monaco
Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor

Ramona Gabor și Mr Pink au călătorit cu un avion privat în Dubai și Monaco, fără Monica, iar Ramona a avut grijă să le arate fanilor săi de pe Instagram părticele din viața de milionar.

De când îl are cumnat pe milionarul Mr Pink, Ramona Gabor se bucură și mai intens de avantajele unei vieți fără griji financiare, de călătorii cu avioane private, bijuterii scumpe și afaceri în toată lumea. Recent, cei doi cumnați, mai nou parteneri de afaceri, au călătorit în Dubai și Monaco, iar Monica a împărtășit totul cu fanii săi.

Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor

Ramona Gabor și Mr Pink au plecat împreună, fără Monica, într-o călătorie de afaceri. Mr. Pink are o înțelegere cu Sheeraz Hasan, regizor și câștigător al unui prestigios premiu de la Bollywood, iar acum i-a prezentat-o acestuia și pe cumnata lui, Ramona.

Mr. Pink și Sheeraz Hasan sunt parteneri de afaceri și au o companie pentru promovarea vedetelor și a brandurilor, iar modalitatea de plată este în criptomonede. Pentru a-și promova afacerea, cei doi au organizat evenimente în Malibu și în Los Angeles.

Acestora li s-a alăturat ulterior și Ramona Gabor și i-a condus în Dubai pe cei doi, pentru a-și prezenta afacerea și acolo.  După ce i-au impresionat pe oamenii cu bani din Dubai, cei trei au plecat spre Monaco, după cum arată postările făcute de Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Ramona Gabor și Mr Pink – șampanie, ceasuri de lux, avion privat

Un milionar care se respectă are avion privat, iar Mr Pink nu putea face excepție. Ramona Gabor a avut grijă să imortalizeze zborurile de afaceri pe care le-a făcut alături de cumnatul său. Din fotografii n-au lipsit cadre cu ceasurile lor scumpe, paharele cu șampanie sau șahul jucat în avionul privat.

„Avionul nostru are câteva probleme tehnice, așa că va trebui să mai așteptăm două ore în zona de lounge”, a scris Ramona Gabor pe contul său de Instagram.

Dacă Sheeraz Hasan nu a avut probleme în a-și arăta chipul în fotografiile Ramonei, Mr Pink a fost scump la vedere. I-a „permis” cumnatei sale să-i posteze doar adidașii.

 

Adauga un comentariu