Cancan

Ramona Păuleanu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook

Publicat: 17 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Păuleanu a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook
Ramona Păuleanu a născut prematur o pereche de gemeni, dar băiețelul este bolnav și se roagă ca măcar de Crăciun să îl poată lua acasă, pentru a fi alături de surioara lui

Una dintre colegele de platou ale prezentatoarei Andreea Esca se află într-o situaţie foarte delicată. A născut în urmă cu 5 luni, iar unul din copilaşi are mari probleme de sănătate. Ramona Păuleanu, căci despre ea este vorba, anunţa în primăvară că este însărcinată şi va aduce pe lume o pereche de gemeni. Apoi s-a retras din munca, axându-se pe sănătatea ei. Iată ce mesaj sfâșietor a postat Ramona Păuleanu pe rețeaua de socializare Facebook.

Timp de câteva luni nu am mai auzit nimic despre ea. Dacă multe alte vedete de la Pro TV au fost şi sunt active pe Instagram, inclusiv Andreea Esca, Ramona Păuleanu s-a retras inclusiv de pe reţelele de socializare. Iată însă că, foarte recent, a postat un mesaj pe Facebook.

Mesajul sfâșietor postat de Ramona Păuleanu pe Facebook

Frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo, dar şi corespondentă a Ştirilor Pro TV, a postat un mesaj care, în loc să bucure fanii, i-a întristat. Ea a spus că, la scurt timp după ce s-a retras, a trebuit să nască de urgenţă, aşadar prematur. Băieţelul, fiind foarte fragil, se află în continuare în spital. Ba chiar a contractat o bacterie care îi dă de furcă.

Mesajul Ramonei Păuleanu a fost postat alături de o imagine ce înfăţişează picioruşul unui bebeluş.

„Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta „întoarcerea” mea la voi. Dar iată că timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil că așa a fost să fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgenţă în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viaţă când mi-au clănţănit dinții în gura de frică.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de faţă să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit.

„Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine”

Dar are o forța şi o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că aşa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovada că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni şi nu ştiu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui. Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine.

Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Ştiu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta.
Că aş da orice să-i pot lua suferinţa. Ca ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aş arunca deasupra lui, că m-aş transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate.

Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez să mă întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii. Şi numai copil să nu fii, aş adăuga eu, când în loc să îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în braţe și să- l iubim, el este într-un spital, şi nu cunoaște altceva.
Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinţii care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a scris Ramona pe rețelele de socializare, unde fanii și mai multe vedete au reacționat imediat și au încurajat-o.

„Am plâns încontinuu de când am postat”

„Draga Ramona, sper să fiţi bine, sper din tot sufletul!”, i-a scris Amalia Enache, urmată de alte încurajări: „Dumnezeu să vă ajute, Ramona!”, ” Sănătate și putere”, „Sănătate”.

„Am plâns încontinuu de când am postat. Chiar dacă asta este realitatea, coșmarul pe care îl trăiesc de atâta timp, vorbind despre el a redevenit extrem de dureros. Prin postarea asta, am acceptat că se întâmplă ce se întâmplă şi nu e ușor. Până acum eram eu în durerea mea, acum v-am împărtăşit o și vouă. Vă mulțumesc pentru mesaje, pentru gândurile bune și încurajări. Vă voi răspunde cum voi avea puțin timp”, a mai spus Ramona.

Adauga un comentariu