Actualitate

Rareș Bogdan, despre moțiunea de cenzură a social democraților: „Am avea nevoie pentru a ține Guvernul de încă 57 de voturi”

Publicat: 30 sept. 2021
Rares Bogdan
Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a declarat că, în prezent, formațiunea politică pe care o reprezintă mai are nevoie de 57 de voturi pentru a se menține la guvernare.

Acesta consideră că voturile respective ar putea veni chiar  din partea USR-PLUS.

”Sperăm că cei de la USR PLUS își dau seama de ridicolul în care se află”, a declarat Rareș Bogdan.

”Am ascultat cu foarte mare atenție declarațiile și le pot spune telespectatorilor că e multă retorică în declarații. Îi înțeleg pe fiecare din combatanții din partea, că nici nu mai știu dacă sunt stânga, dreapta, că e o coaliție realizată de USR – AUR – PSD. Înțeleg retorica domunlui Ciolacu, a domnului Simion și a domnilor Moșteanu și Cioloș, Barna, pentru că domniile lor încearcă să dea satisfacție propriului electorat și atât.

Va fi interesant de văzut cum cei 80 de parlamentari USR PLUS vor vota, pentru că așa au anunțat, o moțiune de cenzură care este împotriva Guvernului din care miniștri abia au plecat și care conține critici extrem de dure sau cele mai dure exact la zonele ocupate de miniștri USR PLUS”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: ”Am avea nevoie de încă 57 de voturi”

În prezent liberalii nu au numărul necesar de susținători pentru a rămâne la guvernare. Rareș Bogdan este convins că cele 57 de voturi care le lipsesc ar putea veni chiar de la cei din USR PLUS.

”PNL are 134 de parlamentari, de asemenea, lângă PNL mai sunt încă 46 de parlamentari, provenind de la grupul minorităților naționale și UDMR, deci am avea nevoie pentru a ține Guvernul de încă 57 de voturi, care pot veni de la USR PLUS sau din alte părți.

După încheierea campaniei electorale interne, care e într-o formulă destul de agresivă, chiar mai agresivă decât la noi, noi nu am făcut acuzații atât de dure ca domniile lor, lucrurile se vor schimba. Retorica pe USR PLUS se va schimba. Retorica domnului Barna, domnului Drulă, domnului Moșteanu, a domnului Năsui și a domnului Cioloș se va schimba radical.

(…) Le pot spune, cu toată deschiderea, tuturor combatanților (…) că nu plecăm de la putere. Trei ani de zile, că vor, că nu vor, vom sta la putere. Vom rămâne la putere, pentu că în scenă intră președintele României, știu că nu-și doresc foarte mult nici domnii de la PSD, nici domnii de la AUR, nici domnii de la USR PLUS. Dânsul vrea stabilitate, vrea implementarea PNRR, vrea să vadă reforme, vrea să vadă investiții, știe că a negociat 80 de miliarde de euro pentru România, vrea să-i vadă implementați în reforme. (…) Președintele nu dorește decât să vadă că țara se mișcă.

(…) Sperăm că cei de la USR PLUS își dau seama de ridicolul în care se află, având în partea dreaptă pe doamna Șoșoacă și pe domnul George Simion și în partea stângă pe domnul Ciolacu și pe domnul Simonis. Sper că dânșii vor realiza exact că domnul Cioloș, care a luptat împotriva atât a populiștilor extremei drepte, cât și împotriva stângii socialiste, este în momentul ăsta la un braț cu unii, la un braț cu alții”, a mai spus Rareș Bogdan

Comentarii
  • Ridicol este R.Bogdan cu PNL-ul sau,pe care il aruncase la un moment dat la cosul de gunoi al istoriei,iar acum se milogeste la USR sa-i dea voturi.

  • Rareș Bogdan, dute-n p. m. de nenorocit. Mi se face greata când te aud și te vad, secatura. Ești atât de pervers și libidinos încât sper sa nu ajungi niciodată în fata mea, nu de alta, dar s-ar putea sa borasc direct oe tine. Cat ai fost la Realitatea spurcai PNL -ul și acum ii suni pe toți. Hai sictiri pocitanie. Și tu și Citu, de mana cu Iohannis, ați spurcat acest partid. Bestiilor.

Adauga un comentariu