Cancan ultimă oră

Războiul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu continuă: „Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima”

Publicat: 16 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Războiul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu continuă Iar faceți spume doamnă Să nu vă crape inima
Oana Zăvoranu și Oana Roman

Oana Roman a răbufnit! Fiica lui Petre Roman nu s-a mai putut abține și a reacționat în privința tuturor criticilor aduse în ultima vreme de Oana Zăvoranu la adresa ei.

Oana Roman a postat un mesaj pe contul ei de socializare în urmă cu scurt timp, prin care lasă de înțeles că oricând ar putea să povestească lucruri neștiute și rușinoase despre Oana Zăvoranu.

„Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria!

Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat povești. Zic nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva.”

Reacția Oanei Zăvoranu: Nu există lucruri compromițătoare despre mine

Oana Zăvoranu a reacționat imediat pe contul ei de Instagram:

„Păi Peppo, când dracu am vrut eu să fiu prietenă cu tine? Ești cretină de la regii ăia cu care stăteai tu la masă în mintea ta de mitomană.

NU, pur și simplu DIN MILĂ CĂ STĂTEAI CA O SLUGĂ pe lângă NOI (adică pe lângă prietenii mei și ai lui Alex), te-am băgat în seamă.

Uite abia aștept să povestești tu fix nimic… că în afară de minciuni și înșelătorie ce dracu mai poți face tu? Ia, hai. Sunt chiar curioasă să aflu lucruri ascunde despre mine.

Păi dacă ar fi fost vreodată în lumea asta ceva de zis despre mine, nu se găseau toate gunoaiele, în afară de tine, să spună? De mine nu există lucruri compromițătoare sau ascunse cu care pot fi șantajată sau speriată.”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Adauga un comentariu