Cultural

Răzvan Săndulescu, mărturisiri surprinzătoare despre căsnicia cu Simona Gherghe. ,,Normal că mai sunt şi discuții…”

Publicat: 24 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Săndulescu mărturisiri surprinzătoare despre căsnicia cu Simona Gherghe. Normal că mai sunt şi discuții
Răzvan Săndulescu și Simona Gherghe formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Răzvan Săndulescu a făcut recent mărturisiri surprinzătoare despre căsnicia cu Simona Gherghe. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Dincolo de cariera de succes a acestora, Simona Gherghe și soțul ei sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Iată câteva detalii neștiute din viața privată a celor doi.

Răzvan Săndulescu, mărturisiri surprinzătoare despre căsnicia cu Simona Gherghe

Răzvan Săndulescu are o căsnicie fericită alături de nimeni alta decât celebra prezentatoare tv Simona Gherghe. Aceștia au împreună doi copii și se bucură din plin de rolul de părinți. Soțul Simonei Gherghe este de profesie consultant politic, dar deține și mai multe afaceri de succes care aduc familiei venituri considerabile. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Răzvan Săndulescu este un soț și un tată devotat. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Cei doi și-au unit destinele în anul 2017, însă povestea lor de dragoste a început cu mult timp înainte.

Răzvan Săndulescu este implicat în organizarea campaniilor electorale, oferă consiliere politică și se ocupă de afacerile proprii. Bărbatul este o apariție rară la evenimentele mondene și preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Recent, Simona Gherghe a dezvăluit cum este soțul ei în viața privată, dar mai ales cum reușește să gestioneze problemele din viața de cuplu.

„Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii.”, a declarat vedeta.

Simona Gherghe se mândrește cu familia sa frumoasă și nu ezită să posteze pe Facebook fotografii inedite alături de soț și de cei doi copii. Și colega ei de breaslă, prezentatoarea Simona Pătruleasa se declară o femeie împlinită pe plan personal și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cum l-a cunoscut Simona Gherghe pe soțul ei

Simona Gherghe este extrem de discretă când vine vorba de familia sa. Prezentatoarea tv a recunoscut că povestea de iubire cu soțul ei a început atipic, iar după doar o lună de relație s-au mutat împreună. Mai mult, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu a dorit cu ardoare să îmbrace rochia de mireasă, preferând să aibă o nuntă restrânsă.

„Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut. (…) Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă.”, a mărturisit aceasta.

Răzvan Săndulescu și Simona Gherghe formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Adauga un comentariu