National

Reacția Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce a primit o carte de rugăciuni de la colegele de celulă. „Plângea…”

Publicat: 11 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția Loredanei autoarea crimei din Mangalia după ce a primit o carte de rugăciuni de la colegele de celulă. Plângea...
Reacția Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce a primit o carte de rugăciuni de la colegele de celulă. „Plângea...”

Reacția Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce a primit o carte de rugăciuni de la colegele de celulă. Uciderea cu sânge rece a Alinei, o fată de 18 ani, de către cea mai bună prietenă a ei, Loredana, a cutremurat opinia publică.

Criminala din Mangalia, Loredana Atănăsoaie, se află la acest moment după gratii, iar avocatul acesteia a relatat cum a reacționat aceasta când una dintre colegele de celulă i-au dăruit o carte de rugăciuni.

Loredana a primit o carte de rugăciuni de la una dintre colegele de celulă

Avocatul adolescentei criminale a declarat că Loredana a primit o carte de rugăciuni de la una dintre colegele de celulă însă, inițial, aceasta a refuzat.

„Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa. În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea. Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a declarat Cristian Ion, avocatul Loredanei Atănăsoaie, pentru Gândul.

Loredana Atănăsoaie, principala sursă de venit pentru familie

Avocatul spune că Loredana este cea care întreținea familia din punct de vedere finaciar.

„Mama ei trăia din ce îi trimitea Loredana. A venit de la Vaslui să o viziteze acum vreo două săptămâni, împreună cu doi dintre frații mai mici, un băiat și o fetiță. Era o șaormerie vizavi, de unde i-a cumpărat trei șaorme și i le-a adus. Am înțeles că și vorbește cu mama ei la telefon”, a mai spus avocatul Cristian Ion.

Avocatul tinerei susține că aceasta a avut un trecut plin de scene de violență.

„Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa, în timp ce aceasta era însărcinată în cinci luni şi datorită intervenţiei Loredanei, nu s-a ajuns la acel moment la o tragedie”, a explicat avocatul Cristian Ion.

De asemenea, avocatul Loredanei spune că aceasta este conștientă de gravitatea faptei sale și spune că merită să fie pedepsită.

„Încă după momentul săvârşirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice şi în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric şi în baza tuturor probelor se va aprecia în consecinţă. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani se aşteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”, a mai spus avocatul.

Adauga un comentariu