Titlurile zilei

Recompensă uriașă pentru o pisică pierdută de jumătate de an! Un francez stabilit în județul Iași o caută cu disperare: „Are o valoare sentimentală inestimabilă” – FOTO

Publicat: 08 aug. 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Recompensă uriașă pentru o pisică pierdută de jumătate de an Un francez stabilit în județul Iași o caută cu disperare Are o valoare sentimentală inestimabilă  FOTO
Un francez din Miroslava, județul Iași, oferă o recompensă uriaşă pentru oricine o aduce acasă pe Davi, pisica familiei care s-a pierdut în urmă cu mai bine de jumătate de an

Un francez care locuiește în Miroslava, județul Iași, oferă o recompensă uriaşă pentru oricine o aduce acasă pe Davi, pisica familiei, care s-a pierdut în urmă cu mai bine de jumătate de an. De atunci, Louis Lejzerowucz a căutat-o neîncetat

Louis Lejzerowucz este dispus să dea 1.000 de euro celui care îi aduce acasă animalul mult iubit. Contactat de reporterii BZI, tânărul a povestit cum a dispărut felina Bengaleză.

„Orice informație este binevenită. Cred că a luat-o cineva și o ține ascunsă, nu am mai văzut-o de pe data de 26 februarie. Am căutat-o de multe ori, dar fără rezultat. Îi rugăm pe oameni să fie amabili și să o returneze pe Davi, deoarece are o valoare sentimentală inestimabilă”, a declarat Louis Lejzerowucz.

Pisică pierdută în Miroslava: „Reprezenta absolut totul”

Davi, pisica tigrată care a dispărut fără urmă, a pus în alertă și comunitatea. Ultima dată ar fi fost văzută pe strada Aleea Voinești din Miroslava.

„Ar fi fost văzută în urmă cu câteva săptămâni pe Aleea Voinești, tot în Miroslava. Eu am cumpărat-o cu 400 de euro acum 2 ani… Important este că oferim 1,000 de euro recompensă. Davi înseamnă mult pentru noi, pentru că era a iubitei mele și o însoțea peste tot pe ea. Reprezenta absolut totul, între ele exista o conexiune nespus de mare. La un moment dat, cineva mi-a spus că ar fi fost călcată de o mașină, însă nu era Davi, s-a confirmat informația. Noi credem că încă trăiește”, a menționat Louis Lejzerowucz.

Menționăm că Davi cântărește în jur de 4 kilograme, are pete maronii pe blană, asemănătoare leopardului, precum și mustăți albe.

Felina Bengaleză, una dintre cele mai scumpe din lume

Felina Bengaleză a apărut în urma împerecherii a două tipuri de feline: pisica domestică europeană și pisica leopard asiatică. Aspectul sălbatic al pisicii Bengaleze este sporit de blana distinctivă deasă și luxuriantă, pătată sau marmorată. Capul ei mare are urechi mici și mustăți proeminente, iar ochii sunt conturați cu negru și migdalați. Coada este stufoasă, ascuțindu-se către vârful negru.

Nu există altă rasă de pisici care să aibă aspectul auriu sau perlat pudrat (lucios) găsit la unele pisici Bengaleze. Această rasă poate fi foarte pretențioasă datorită nivelului de activitate crescut. O astfel de frumusețe poate fi achiziționată cu 1.000 – 4.000 de dolari. Sunt pisici foarte active și afectuoase, care iubesc joaca.

Recent, reporterii BZI au prezentat povestea Pufei, o pisică pierdută în Valea Lupului.

Comentarii
  • Foarte frumoasa.
    Cel mai probabil furata ,revanduta sau sechestrată de cineva.
    Trebuia s-o tina inchisa in casa,nu stie in ce tara traieste?
    Avea cip?

  • adica pisica aia costa 4000 de dolari si el ofera recompensa 1000 ? bai da ce afacere , scuteste 3000. da ala care a furat-o nu o poate vinde cu 2000 ?

  • Pe foarte multi francezi ii cheama Lejczerowucz. Este un nume frecvent intalnit, datand din perioada regelui Clovis, din secolul 5.
    Alte nume frantuzesti des intalnite sunt Przwbzewski, Goldenstern si Al-Ahab Ben-Zurab.

  • Eu mi-am gasit pisica dupa 8 luni de zile! Nu e de rasa si tot a luat-o cineva, obsinuiam sa o las pe afara, sa zburde.

    Nu mai cumparati animale. Sunt atatea care pot fi adoptate. Sau iei una de pe strada. Nu sunt si ele sufletele? 😿😿😿😿😿

  • Sa o caute la Bogda Vascu. A furat o când era la mișcare cu bicicleta. A periat o și a făcut o cadou doamnei Anèmaria că sa și spele păcatele 🫣

  • Salvati pisicile ! La multi ani tuturor pisicutelor din Iași. 😻

Adauga un comentariu