Actualitate

Regina Elisabeta a II-a a fost internată într-un spital pentru o noapte! Care este starea de sănătate a monarhului Marii Britanii

Publicat: 22 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Regina Elisabeta a II-a a fost internată într-un spital pentru o noapte Care este starea de sănătate a monarhului Marii Britanii
Regina Elisabeta a II-a

Regina a petrecut miercuri noaptea în spital pentru controale medicale preliminare și acum s-a întors la Castelul Windsor, a spus Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a II-a are o stare de sănătate general bună.

Monarhul în vârstă de 95 de ani s-a întors joi la prânz de la spitalul privat din centrul Londrei și este în afara oricărui pericol, anunță autorităţile din Marea Britanie.

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat, înaintea internării în spital, vizita din Irlanda de Nord

Regina a anulat miercuri o vizită în Irlanda de Nord. Ea a primit sfaturi medicale să se odihnească câteva zile după un program încărcat de angajamente publice.

Într-o declarație de joi seară, Palatul Buckingham a spus: „După sfatul medicului de a se odihni câteva zile, regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru câteva investigații preliminare, întorcându-se astăzi la Castelul Windsor la prânz și rămâne bine dispusă”.

Regina a călătorit cu mașina la Spitalul Regelui Edward al VII-lea din Marylebone, la aproximativ 19 mile (32 km) de Windsor, unde a fost văzută de specialiști. Se înțelege că admiterea ei nu are legătură cu coronavirus.

 

S-a spus că șederea peste noapte este din motive practice, iar regina s-a întors la biroul ei, pentru sarcini ușoare, joi după-amiază. Este prima dată când Regina este spitalizată din 2013, când a suferit simptome de gastroenterită. Regele Edward al VII-lea este un spital privat folosit de membrii familiei regale – inclusiv de soțul Reginei, regretatul duce de Edinburgh, care a primit tratament acolo la începutul acestui an.

Îngrijorări în Marea Britanie după ce Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita din Irlanda de Nord

Vestea de miercuri că regina va trebui să anuleze o călătorie în Irlanda de Nord avea să provoace întotdeauna îngrijorare. În ciuda faptului că arată foarte bine și fericită la numeroasele evenimente la care a participat în ultima săptămână, nu se poate uita că are 95 de ani.

Este un echilibru dificil pentru palat să elibereze suficiente detalii despre starea de sănătate a Reginei pentru a ține publicul informat, păstrând în același timp confidențialitatea la care are dreptul. Din acest motiv, vestea că a fost dusă la spital pentru analize nu a fost anunțată, până când un raport de pe prima pagină a ziarului Sun a forțat mâna palatului.

Regina Elisabeta a II-a s-a vaccinat împotriva COVID-19

La începutul anului 2021, presa din Marea Britanie și Casa Regală anunțau că Regina Elisabeta a II-a s-a vaccinat împotriva COVID-19. Regina a fost însoţită, la acea dată şi de prințul Filip care a decedat în urmă cu câteva luni.

În 2020, ea a petrecut șapte luni – între martie și octombrie – fără a desfășura angajamente publice în afara unei reședințe regale. În acea perioadă, copilul ei cel mare, prințul Charles, în vârstă de 72 de ani, a contractat coronavirus și a prezentat simptome ușoare.

 

Adauga un comentariu