Prima pagină » National » România ar putea să aibă soarta Ucrainei, susţine Cozmin Gușă: Ucraina s-a împrumutat masiv iar datoriile au fost cumpărate de familia Rothschild
România ar putea să aibă soarta Ucrainei, susţine Cozmin Gușă: Ucraina s-a împrumutat masiv iar datoriile au fost cumpărate de familia Rothschild

România ar putea să aibă soarta Ucrainei, susţine Cozmin Gușă: Ucraina s-a împrumutat masiv iar datoriile au fost cumpărate de familia Rothschild

21 iun. 2021, 14:37,
BZI.ro, în National

Într-un interviu acordat online, Cozmin Gușă a făcut mai multe dezvăluiri de senzaţie. Acesta a comparat felul în care se împrumuta România cu modalitatea în care Ucraina o făcea în urmă cu câţiva ani. Altfel spus, analistul politic susţine că țara va avea, cel mai probabil, soarta vecinilor noştri unde datoriile au fost cumpărate de familia Rothschild.

Cozmin Gușă a făcut mai multe declaraţii în aceeaşi intervenţie, declaraţii în care a afirmat faptul că secretarul de stat Raed Arafar ar fi homosexual şi agent al CIA.

România ar putea fi în situaţia Ucrainei din cauza împrumuturilor excesive

Analistul susţine că România s-ar putea confrunta cu situaţia în care se află Ucraina după ce s-a împrumutat excesiv. Altfel spus, Ucraina a contactat credite uriaşe care nu au mai putut fi acoperite. Familia Rothschild a fost cea care, printr-un fond de investiţii, a cumpărat datoriile uriaşe. Ucraina, în aceste momente nu mai are putere de decizie iar totul se face cu acordul familiei Rothschild.

După ce va trece chestia asta, ei nu vor mai putea merge la nesfârșit pe trăitul prin împrumut. Mişcarea este asemănătoare cu ce s-a întâmplat în Ucraina. Acum câţiva ani pe mandatele lui Poroşenko, Ucraina a început să se împrumute masiv. Nu a mai putut plăti împrumuturile şi atunci, datoria suverană în 2017 a fost cumpărată de familia Rothschild, şefii lui George Soros.

Ei au cumpărat datoria externă a Ucrainei în baza căruia ei dictează tot ce se petrece în Ucraina. Ucraina a girat această cumpărare cu toate activiele ei de stat. În România se va întâmpla la fel. România se îndatorează şi se va îndatora până la un nivel pe care nu-l mai poate suporta. Şi poate prin acelaşi fond de investiţii (Franklin Templeton), acelaşi fond de investiţii care are Fondul Proprietatea în administrare. Acest fond care administrează averea noastră de unde externalizează câteva miliarde pe an în SUA, ştie Joe Biden unde, acelaşi fond s-ar putea să vină să spună că vine să ne cumpere datoria. Şi s-a terminat, gata, pa! Acest Guvern acolo duce.a menționat Cozmin Gușă.

Analistul politic a mai făcut o serie de afirmații extrem de controversate. Vorbim despre faptul că, după spusele lui, Raed Arafat ar fi homosexual. Afirmațiile se bazează doar pe bănuieli, nefiind prezentate dovezi în acest sens. O altă afirmația a fost cea referitoare la calitatea pe care o are Raed Arafat și anume, conform lui Gușă, de agent al CIA.

Familia Rothschild, liderii din umbră ai lumii?

Una dintre cele mai cunoscute familii influenTe este Rothschild care domina băncile centrale şi influenţează guvernământul la nivel mondial. Mayer Amschel Rothschild era un colecţionar al monedelor şi antichităţilor rare din Frankfurt, Germania. În 1760 a primit un patronaj bogat care i-a permis să intre în domeniul bancar în 1790. Deşi istoria familiei este învăluită în mister, sunt zvonuri care susţin că aceştia au controlat într-o anumită măsură rezervele federale ale SUA:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *