BZI LIVE

LIVE VIDEO – Românii sunt printre cei mai reticienți europeni în ce privește vaccinul anti-COVID-19. Prof. dr. Doina Azoicăi, președintele Societății Române de Epidemiologie, vine la BZI LIVE pentru a vorbi despre noutățile serului care ne poate proteja de noul coronavirus

Publicat: 06 dec. 2020

Luni, ora 11:00, în studioul BZI LIVE invitată va fi prof.dr. Doina Azoicăi, președintele Societății Române de Epidemiologie.
Se anunță o ediție interesantă și utilă deoarece invitata Roxanei Caraiman va oferi răspuns la toate întrebările esențiale referitoare la vaccinarea anti-COVID-19, modul de funcționare a vaccinurilor, cât și la procesul prin care vaccinul va putea ajunge la populație.

Conform ultimelor studii în domeniu, puțin peste 20% dintre români s-ar vaccina împotriva COVID-19 însă un procent mult mai mare de persoane dorește să aibă acces la vaccinul antigripal care lipsește din farmacii, iar acesta este un alt aspect care va fi punctat în cadrul emisiunii.

Prof. dr. Doina Azoicăi, medic primar epidemiolog şi profesor al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa” Iaşi, va răspunde și la controversata întrebare: De ce nu cumpărăm vaccin din Rusia?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
Adauga un comentariu