Cultural

Romică Țociu și Cornel Palade s-au certat din cauza unei femei. Cei doi artiști au renunțat la prietenia lor care a durat mai bine de 30 de ani

Publicat: 15 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Romică Țociu și Cornel Palade s-au certat din cauza unei femei. Cei doi artiști au renunțat la prietenia lor care a durat mai bine de 30 de ani
Romică Țociu și Cornel Palade nu mai apar împreună pe scenă și nu își mai vorbesc după ce s-au certat din cauza unei femei.

Îndrăgiții artiști Romică Țociu și Cornel Palade s-au certat din cauza unei femei. Aceștia nu își mai vorbesc și nu mai apar împreună pe scenă după atâția ani în care au încântat publicul cu momentele lor savuroase. Cei doi artiști au renunțat la prietenia lor care a durat mai bine de 30 de ani.

Romică Țociu și Cornel Palade nu își mai vorbesc din cauza unei femei

Celebrul cuplu format din Romică Țociu și Cornel Palade s-a destrămat. Aceștia s-au certat din cauza unei femei și nu mai apar pe scenă împreună. Recent, cei doi artiști au dezvăluit motivul pentru care nu mai colaborează pe plan artistic și nu își mai vorbesc.

Deși au apărut zvonuri că cei doi s-au certat din cauza banilor, altul este motivul conflictului dintre aceștia.

,,Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-sa, pentru că am invitat-o la dans și mi-a reproșat că prea o invit la dans mereu.”, a mărturisit Cornel Palade.

La rândul lui, Romică Țociu a dezvăluit că momente tensionate au existat și de-a lungul anilor, însă au încercat de fiecare dată să treacă peste discuțiile aprinse. Se pare că au avut parte de neînțelegeri și din cauza banilor, însă nu acestea au declanșat adevărata ruptură dintre cei doi artiști.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi.”, a declarat Romică Țociu.

În prezent, Romică Țociu și Cornel Palade nu mai colaborează profesional și nu mai apar împreună pe scenă. Deși i-a legat o frumoasă prietenie de peste 30 de ani, îndrăgiții artiști nu își mai vorbesc și se află într-o relație tensionată.

Un alt cuplu apreciat de public este cel format din Cornelia și Lupu Rednic. Aceștia sunt împreună pe scenă, dar și în viața privată. Cei doi artiști au avut parte de momente grele în mariaj, dar nu s-au gândit niciodată la divorț. Un alt artist care s-a confruntat cu multe provocări pe plan personal este Dan Bittman. Cântărețul are un trecut amoros controversat și a făcut furori pe vremea când era tânăr. Acesta a cucerit inimile multor femei din showbiz-ul autohton.

Ce spun cei doi artiști despre prietenia lor de atâția ani

Romică Țociu și Cornel Palade se cunosc de mai bine de 30 de ani, fiind parteneri de scenă și buni prieteni. Cu toate acestea, în ultima perioadă conflictele dintre cei doi au luat amploare, iar în prezent nu mai colaborează profesional și nu își mai vorbesc. Romică Țociu a fost deranjat de faptul că artistul Cornel Palade era extrem de apropiat cu soția sa, iar micile neînțelegeri din cauza banilor au declanșat ruptura definitivă dintre faimoșii artiști.

„El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult.”, a declarat Cornel Palade.

Romică Țociu a mărturisit că i-a legat o frumoasă prietenie de mai bine de 30 de ani, însă în prezent au o relație tensionată.

,,La noi n-au fost niciodată situații când n-am avut încredere unul în celălalt. Vorbesc cei 33 de ani. Alții nu stau căsătoriți atâta!”, a declarat artistul.

Romică Țociu și Cornel Palade nu mai apar împreună pe scenă și nu își mai vorbesc după ce s-au certat din cauza unei femei. Îndrăgiții artiști au renunțat la prietenia lor de atâția ani și nu mai colaborează pe plan profesional.

Comentarii
Adauga un comentariu