Cancan ultimă oră

S-a aflat adevărul! Care este adevărata relație dintre Bogdan de la Ploiești și Theo Rose

Publicat: 30 apr. 2021

După ce s-a speculat că între Theo Rose și Bogdan de la Ploiești ar exista ceva mult mai mult decât o prietenie, cei doi au decis să vorbească deschis despre relația pe care o au, de fapt. Invitați în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, artiștii au dezvăluit ce se întâmplă între ei.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești sunt doi dintre cei mai apreciați artiști de la ora actuală, care fac parte din generația nouă. Și pentru că mai tot timpul apar împreună, fanii au ales să creadă că între ei, pe lângă relația profesională, există și una de natură amoroasă.

În direct, la „Xtra Night Show”, atât Theo Rose, cât și Bogdan de la Ploiești au negat că între ei ar fi existat ceva mai mult decât o amiciție, mai ales că artista este într-o relație deja de patru ani cu nepotul lui Nea Mărin.

Mai mult decât atât, Bogdan de la Ploiești a ținut să mai facă lumină și ceea ce privește subiectul presupusei căsnicii în care ar fi implicat. Artistul a mărturisit că este într-o relație cu o femeie pe care o iubește, însă nu este însurat.

”După prima colaborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă tot timpul împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală, eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu e ajută”, a spus Bogdan de la Ploiești, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Theo Rose.
Adauga un comentariu