Local

Rezultate finale alegeri locale 2020. Mihai Chirica și-a reconfirmat mandatul la primarie. Costel Alexe, noul șef al CJ Iași- Live Video

Publicat: 27 sept. 2020
Sediul_PNL_Iasi
Sediul PNL Iasi

Alegerile locale 2020 au ajuns la final. Urnele s-au închis la ora 21.00. Prezenţa la vot a fost de a fost de 37.25%. Candidaţii PNL Iaşi au primit rezultatele la sediul filialei din Posu Roș. Primarul Mihai Chirica și-a confirmat mandatul în fruntea Palatului Roznovanu în timp ce Costel Alexe este noul preşedinte al Consiliului Județean.

Mihai Chirica: „Ați ales ceea ce trebuie pentru municipiul si judetul Iasi”

Mihai Chirica a fost votat de ieșeni pentru a ocupa un nou mandat de primar al municipiului Iași.

„Timpul vorbelor a trecut si doua luni ne-ati ascultat cu programele propuse. Ati ales ceea ce trebuie pentru municipiul si judetul Iasi. Multumesc echipei care a stat alaturi de noi, a fost o munca titanica, a spus primarul Mihai Chirica.

Costel Alexe: „Ziua de astăzi a arătat că au câştigat romanii şi ieşenii”

Costel Alexe a reușit să câștige încrederea cetățenilor. Acesta este noul președinte al Consiliului Județean Iași.

„Ziua de astăzi a arătat că au câştigat romanii şi ieşenii. Oamenii au ales un proiect de dezvoltare a judeţului nostru. Nu au uitat anii guvernărilor trecute. Mă bucur că ieşenii au ales o echipă în care au încredere şi au înţeles că doar astăzi au construit pentru judeţul nostru. Mă bucur că PNL a câştigat atât primăria cât şi Consiliul Judeţean Iaşi „, a spus Costel Alexe, liderul PNL Iaşi.

 

Comentarii
  • Nici nu stiu de ce am intrat pe bzi. Sunteti niste jurnalisti de toata jena.

    Ati numit articolul „rezultate finale” cand numaratoarea finala nici macar nu a inceput, ati dat un rezultat pe care nu il aveti confirmat si nu ati pus nici macar un singur procent in articol.

    Rusine, jurnalisti de doi bani!

Adauga un comentariu