Cancan ultimă oră

Sânziana Buruiană instagram: Ce provocări i-a lansat fiica ei

Publicat: 10 mart. 2021
Sânziana Buruiană cu fiica ei, Iza
Sânziana Buruiană paritcipă la reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici“

Sânziana Buruiană, care face parte din emisiunea „Mămici de pitici cu lipici“, de la Antena Stars a primit o provocare inedită. Sânziana Buruiană a postat pe Instagram provocarea la care a fost supusă în cadrul emisiunii. Aceasta trebuie să o lase pe fiica sa să-i spună ce își dorește, iar ea nu are voie să o refuze.

Fiica Sânzianei Buruiană i-a cerut în cadrul „challenge“-lui dulciuri. Întrebată ce dulciuri vrea, fiica sa i-a spus că își dorește trei dulciuri, printre care și o ciocolată mică. Întrebată ce și-ar mai dori, fata Sânzianei i-a cerut cașcaval, iar blondina i-a promis că îi va da cât cașcaval își dorește.

La final, Sânziana s-a declarat bucuroasă că a fiica ei nu i-a cerut prea multe. Fanii blondinei i-au spus că „a scăpat ieftin“ în ziua în care nu avea voie să-i spună „nu“ fiicei sale.

Sânziana Buruiană s-a certat cu Roxana Vancea

Sânziana Buruiană a reacționat destul de dur după ce Roxana Vancea a părăsit reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici“.

Sânziana Buruiană participă la emisiunea de la Antena Stars alături de alte vedete, precum Elena Ionescu, Roxana Vancea, Oana Roman și Cristina Șișcanu.

Roxana Vancea a plecat din show, deranjată că între mămici au apărut anumite certuri, care îi afectau pe copii. Roxana Vancea a considerat că este inacceptabil să asociezi copilul cu certurile mamelor sau cu răutăți gratuite. Totuși, Roxana a spus că speră ca emisiunea să fie din nou despre copii și nu despre mame și modul în care acestea se ceartă.

Legat de plecarea Roxanei Vancea, Sânziana Buruiană a reacționat, spunând că oricum aceasta nu participa la întâlnirile de grup și nu înțelege de ce ar fi deranjat-o cearta celorlalte mămici. Mai mult, Sânziana a declarat că absența Roxanei din emisiune nu se simte deoarece aceasta nu era cu celelalte mămici la activitățile comune.

Se gândește la al treilea copil

Sânziana Buruiană este căsătorită din 2015 cu Nicolae Zuluf. Fiica lor cea mare, Izabela, s-a născut în 2016, iar în octombrie 2020, blondina a devenit mămică pentru a doua oară.

Sânziana a vorbit recent despre planurile ei de viitor și a recunsocut că fetița ei cea mare, Iza, își dorește foarte mult un frățior. Blondina n ua exclus acest lucru. Această declarație a Sânzianei a alimentat zvonurile că ea ar fi însărcinată.

Hackerii au lăsat-o fără fotografii și contacte

În ultimii ani, mai multe vedete autohtone au căzut victime hackerilor. Nici una dintre cele mai sexy mămici nu a scăpat de aceștia. Sânziana s-a plâns în urmă cu ceva timp că nu mai are acces la contul ei de Facebook, după ce foarte multe prietene i-au scris că nu o mai pot găsi, acestea crezând că ea le-a blocat. Blondina a povestit că i-au dispărut toate fotografiile și contactele.

Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară în luna octombrie a anului trecut, aceasta având acum două fetițe de care blondina este cea mai mândră. Sânziana, care arată super sexy după două nașteri, nu exclude posibilitatea ca familia ei să se mărească în viitorul apropiat.

Adauga un comentariu