Prima pagină » Cultural » Sarah Ferguson a fost și ea diagnosticată cu cancer de piele. Mesajul copleșitor pentru Kate Middleton

Sarah Ferguson a fost și ea diagnosticată cu cancer de piele. Mesajul copleșitor pentru Kate Middleton

01 apr. 2024, 08:04,
BZI.ro, în Cultural

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a fost și ea diagnosticată cu cancer de piele, la doar cinci luni după ce a suferit o mastectomie din cauza cancerului la sân.

Aceasta susține că  ”este plină de admirație” pentru curajul de care a dat dovadă Kate Middleton atunci când a recunoscut afecțiunea de care suferă.

Mesajul copleșitor pentru Kate Middleton

Fosta soție a Printului Andrew a făcut o postare pe Instagram unde a precizat faptul că ”toată lumea se roagă pentru Kate”.

”Toate gândurile și rugăciunile mele sunt cu Prințesa de Wales, acum că a început tratamentul. Știu că este înconjurată de dragoste familiei și toată lumea se roagă pentru un rezultat pozitiv”.

Ducesa de York a trecut și ea prin momente extrem de grele confruntându-se cu aceeași problemă.

Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele

Mama prințeselor Beatrice și Eugenie a fost, de asemenea, diagnosticată cu cancer de piele, la doar cinci luni după ce a suferit o mastectomie din cauza cancerului la sân. Regele Charles, fostul ei cumnat, se află și el sub tratament pentru cancer.

Referindu-se la alegerea lui Kate de a-și dezvălui diagnosticul, Ducesa a spus: ”Este foarte bine, pentru că va atrage atenția asupra acestei probleme.

Sper ca lumea să-i lase timp și spațiu pentru a se vindeca”.

Cât de gravă este starea de sănătate a lui Kate Middleton?

Starea de sănătate a lui Kate Middleton este mult mai gravă decât s-ar fi spus la început. Anunțul recent al lui Kate Middleton privind diagnosticul său de cancer a șocat întreaga lume. Această veste tristă vine la trei luni de absență publică a prințesei, o perioadă care a generat numeroase speculații legate de starea sa de sănătate.

Prin intermediul unui videoclip publicat pe rețele sociale, Kate Middleton a dezvăluit că urmează un tratament de chimioterapie, în urma unei intervenții chirurgicale suferite la începutul anului.

Videoclipul publicat de Kate Middleton nu a reușit să tempereze complet speculațiile legate de starea sa de sănătate. O parte din admiratori consideră că femeia din imagini este o sosie, în timp ce alții cred că este chiar Kate, dar purtând o perucă din cauza tratamentului de chimioterapie.

Un parapsiholog a avansat ipoteza că boala lui Kate Middleton ar fi declanșată de o sarcină pierdută sau de un șoc emoțional suferit recent.

Sarah Ferguson, Ducesa de York, diagnosticată cu cancer de piele, a transims un mesaj de încurajare pentru Kate Middleton, pe care a spus că o apreciază pentru curajul de care a dat dovadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *