Prima pagină » Cultural » Cât de gravă este starea de sănătate a lui Kate Middleton? „Ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine”

Cât de gravă este starea de sănătate a lui Kate Middleton? „Ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine”

26 mart. 2024, 10:23,
BZI.ro, în Cultural

Starea de sănătate a lui Kate Middleton este mult mai gravă decât s-ar fi spus la început. Anunțul recent al lui Kate Middleton privind diagnosticul său de cancer a șocat întreaga lume. Această veste tristă vine la trei luni de absență publică a prințesei, o perioadă care a generat numeroase speculații legate de starea sa de sănătate.

Prin intermediul unui videoclip publicat pe rețele sociale, Kate Middleton a dezvăluit că urmează un tratament de chimioterapie, în urma unei intervenții chirurgicale suferite la începutul anului.

Cât de gravă este starea de sănătate a lui Kate Middleton?

Videoclipul publicat de Kate Middleton nu a reușit să tempereze complet speculațiile legate de starea sa de sănătate. O parte din admiratori consideră că femeia din imagini este o sosie, în timp ce alții cred că este chiar Kate, dar purtând o perucă din cauza tratamentului de chimioterapie.

Absența Prințului William alături de Kate Middleton în timpul anunțului bolii sale a stârnit controverse în rândul fanilor Casei Regale. Mulți se întreabă de ce William nu a fost prezent pentru a-și oferi sprijinul soției sale în acest moment dificil.

„Era ea, ca femeie puternică ce oferă un mesaj la fel de puternic către națiune. Nu avea nevoie de nimeni să stea alături de ea. Prințul William o susținea pe soția lui, dar și familia, din spate! O declarație scrisă ar fi fost, poate, prea șocantă.

Era vorba despre oamenii care o vedeau. Ea trebuia să îi liniștească și să arate că este pozitivă. Știind că erau știri care aveau să șocheze oamenii, ea a vrut să o facă cât mai plin de compasiune posibil”, susțin apropiații lui Kate Middleton, scrie  The Times.

Când au apărut problemele de sănătate pentru Kate?

Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în luna ianuarie a anului 2024.

Un parapsiholog a avansat ipoteza că boala lui Kate Middleton ar fi declanșată de o sarcină pierdută sau de un șoc emoțional suferit recent.

„Ceva foarte rău, ceva mai rău decât s-ar fi așteptat oricine. Era în spital, în operația programată, dar ceva a mers foarte prost. S-a descoperit fie o sarcină, fie a avut o hemoragie neașteptată, care a îngrijorat puternic.”,  a spus parapsihologul.

Deși zvonurile cu privire la faptul că prințesa de Wales are cancer au fost confirmate, mai multe voci din anturajul Casei Regale susțin că starea de sănătate a lui Kate Middleton ar fi mult mai grave decât s-ar spune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024