LIVE VIDEO – Savurosul și incisivul sociolog Mirel Palada, într-o nouă emisiune spectaculoasă, deschisă și necenzurată BZI LIVE

06 mai 2024, 11:24,
BZI.ro, în BZI LIVE

Marți, 7 mai 2024, cu începere de la ora 13.00, savurosul și incisivul sociolog Mirel Palada (Casa de Sondare SOCIOPOL), într-o nouă emisiune spectaculoasă, deschisă și necenzurată BZI LIVE, via Zoom!

Alături de acesta vor fi abordate următoarele puncte fierbinți și de actualitate: 1. După friptură de miel, ouă, pască sau vin urmează prima mare confruntare electorală a anului: ce vor face românii?; 2. Nici tinerii și nici Vama Veche nu mai sunt ca altădată!; 3. Vor fi scoase dosarele de la naftalină în campanie? Cine pe cine vânează?; 4. Politica românească și unii dintre așa-zișii lideri acționează ca interlopii și cartelurile sud-americane?; 5. Cum mai e cu „psihologia” poporului român? În ce „punct sociologic” ne aflăm?; 6. Serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare? Mecanisme de finanțare corupte în mass-media! 7. Activistul politic și autorul american James O’Keefe a publicat o înregistrare video, în care susține că un oficial al CIA, Amjad Fseisi, a fost surprins în timp ce recunoștea că agenția și mai mulți oficiali, inclusiv Mike Pompeo, i-au ascuns informații lui Donald Trump când acesta era președinte!; 8. Avertismentul lui Warren Buffett: Inteligența Artificială, mai bună pentru escroci decât pentru societate. Are potențialul unei bombe atomice!; 9. Candidatul republican la președinția SUA Donald Trump l-a acuzat pe rivalul său democrat Joe Biden că ar conduce „o administrație Gestapo”!; 10. Negocierile pentru un armistițiu în Gaza continuă la Cairo în timp ce Israelul bombardează enclava. Principala solicitare a Hamas. Așadar, o nouă emisiune BZI LIVE de impact, prospețime, subtilă și directă, fără manipulări sau propagandă ieftină!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *