Titlurile zilei

Scandal amoros în cel mai temut clan din România! Fiul lui Sile Cămătaru nu se mai poate atinge de această bombă sexy! După ce blonda cu care a venit la Iași și-a distrus bolidul de zeci de mii de euro, certurile dintre ei nu s-au mai terminat! GALERIE FOTO, VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 15 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal amoros în cel mai temut clan din România Fiul lui Sile Cămătaru nu se mai poate atinge de această bombă sexy După ce blonda cu care a venit la Iași și-a distrus bolidul de zeci de mii de euro certurile dintre ei nu s-au mai terminat GALERIE FOTO VIDEO Exclusiv
Tânăra care a distrus un Mercedes la Iași l-a băgat în bucluc pe fiul lui Sile Cămătaru, Daniel Vasile Balint: acesta din urmă este acuzat acum de încălcarea ordinului de protecție

Scandal amoros în sânul celui mai cunoscut clan din România. Fiul lui Sile Cămătaru și nepotul lui Nuțu Cămătaru nu are voie să se mai apropie de bomba sexy cu care a venit la o nuntă la Iași. Scandalul dintre cei doi a început după ce Giorgiana Iordache, iubita lui Daniel Vasile Balint, nimeni altul decât fiul lui Sile Cămătaru, a petrecut la o nuntă, a urcat băută la volan și a distrus un Mercedes de peste 100.000 de euro. Scandalul a izbucnit după ce iubiții s-au certat la Iași. În urma acestei dispute, bomba sexy a depus o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție temporar, tocmai împotriva lui Daniel Balint. Anchetatorii spun că fiul lui Sile Cămătaru nu a respectat ordinul respectiv

Necazurile par că se țin lanț de fiul unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi din România. Dani Balint, așa cum este cunoscut fiul lui Sile Cămătaru, nu mai are voie să se apropie de o bombă sexy cu care a petrecut o noapte la Iași. Giorgiana Iordache, o tânără în vârstă de 28 de ani, este cea care l-a băgat în bucluc pe fiul lui Sile Cămătaru, Daniel Vasile Balint. În urma unui scandal care a izbucnit la o nuntă din lumea interlopă ieșeană, bomba sexy a produs un accident rutier din care a scăpat cu viață. De asemenea, ulterior, tânăra a cerut emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui Daniel Balint. Numai că, spun anchetatorii, fiul lui Sile Cămătaru nu ar fi respectat acel ordin.

Astfel, recent, Daniel Vasile Balint a fost trimis în judecată de procurori, sub acuzația de nerespectare a ordinelor de protecție. În cadrul dosarului, Giorgiana Iordache este parte vătămată. Acum, urmează ca judecătorii să stabilească un prim termen al procesului, după care vor asculta ce au de spus cei doi iubiți, Giorgiana Iordache, cunoscută drept „Giulia”, și Daniel Balint.

Au scăpat ca prin minune după un accident petrecut în Iași

Giorgiana Iordache a scăpat ca prin minune după un accident rutier spectaculos. În urmă cu câteva luni, polițiștii din Iași aveau să fie sesizați despre faptul că în zona CUG a avut loc un accident. Un echipaj de la Poliția Rutieră a ajuns la fața locului. Oamenii legii au găsit-o pe tânără teafără și nevătămată. Când au testat-o cu aparatul alcooltest, a ieșit la iveală faptul că aceasta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul a fost de 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital, iar, mai apoi, a ajuns la sediul Poliției Rutiere, pentru audieri.
Giorgiana Iordache sau „Giulia”, așa cum este cunoscută în rândul prietenilor, a fost iubita lui Daniel Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

Ea ajunsese la Iași împreună cu Daniel Balint pentru a participa la nunta surorii lui Vandam Constantin. Acolo, tânăra ar fi consumat băuturi alcoolice. Surse judiciare au afirmat atunci că tânăra s-ar fi supărat pe iubitul ei la petrecere și ar fi plecat nervoasă. Nu a ținut cont că a consumat alcool și a urcat la volanul unui bolid de lux marca Mercedes, înmatriculat în Germania. Bomba sexy a apăsat prea mult pedala de accelerație pe strada de lângă Hotelul „Capitol”, iar, la intersecția cu drumul principal, nu ar mai fi frânat.

A cerut ordin de protecție împotriva fiului lui Sile Cămătaru după scandalul din Iași

Din cauza vitezei și a consumului de alcool s-ar fi putut produce o tragedie. Giorgiana Iordache a trecut de intersecția respectivă, a sărit cu mașina peste o rigolă, a trecut pe sub o conductă de gaz și s-a oprit după ce a distrus un gard. Autoturismul marca Mercedes pe care îl conducea valorează peste 100.000 de euro. Autoturismul a fost serios avariat în urma impactului.

„Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au arătat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

După incidentul de la Iași, Giulia a cerut emiterea unui ordin de protecție provizoriu pe numele fiului lui Sile Cămătaru. Solicitarea Giorgianei Iordache a fost admisă, iar agenții din cadrul Secției 20 de Poliție au emis acel ordin. Din câte se pare, Daniel Vasile Balint nu a respectat prevederile acelui ordin de protecție. Din acest motiv, procurorii l-au trimis acum în judecată pe Daniel Vasile Balint.

Adauga un comentariu