Local

Scandal la Popricani. Un tată şi-a făcut dreptate cu mâna sa, l-a bătut pe bărbatul ce-i agresase fiul – VIDEO

Publicat: 02 oct. 2021
Un bărbat din Popricani a agresat un alt individ, după ce i-a bătut copilul

Vineri seara, 1 octombrie 2021, un scandal a avut loc într-o localitate din Iaşi. În urma unui conflict apărut între doi elevi la o şcoală din Popricani, situaţia a degenerat.

Concret, o elevă şi-a anunţat unchiul ca un coleg de-al său a agresat-o. Bărbatul s-a conformat şi a lovit elevul. În cele din urmă tatăl băiatului a decis să îşi facă dreptate cu mâna sa, deplasându-se la unchiul fetei unde scandalul a continuat. Forţele de ordine au fost anunţate, ulterior întocmindu-se un dosar penal.

„În această seară am fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că fiul său a fost agresat fizic de un alt bărbat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De asemenea, ulterior, tatăl minorului l-ar fi agresat fizic pe bărbat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Sursă video: Ichim Emilia Mihaela/ FB/ Esti din Popricani dacă..

Comentarii
  • Darpe ca ;oporul roman feexboot-ulmeu am dreptul sa-mi exprim opinia domnilor Cenzori?? Oare dvs. nu vedetica poporul e asuprit de un un PUSCARIAS si ghinionist de Iohnnis,pe careevident ca l-am votat,dar ne-a MINTIT si acum cer inmod public cDNA sa sesizeze si ,aadevarului. dupa expirarea termenului sa-l ancheteze pe acest INCULPAT care nu a respectat CONSTITUTIA ROMANIEI,lucru recunoscut decatre intreaga medieromaneasca..Locul domniei sale va fi probabil la JILAVA si poate voi trai ziua aceasta

  • faptele denota lipsa de incredere in institutiile statale… printre altele… e ingrijorator… pentru cine poate intelege evolutia vitoare a comunitatilor izolate si/sau cu un nivel educational scazut…

Adauga un comentariu