Cancan ultimă oră

Scandal nou la Survivor România! Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui Emil Rengle

Publicat: 02 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal nou la Survivor România Cătălin Zmărăndescu atac dur la adresa lui Emil Rengle
Soția lui Cătălin Zmărăndescu, reacție neașteptată la noul comportament al sportivului

Un nou scandal uriaș a avut loc în Republica Dominicană, între doi concurenți de la Survivor 2022. Deși fac parte din aceeași echipă, cea a Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle au avut un schimb dur de replici în cea mai recentă ediție difuzată la PRO TV. Fostul luptător MMA i-a adresat câteva cuvinte cu tentă homofobă coregrafului, chiar în fața camerelor.

Se pare că discuțiile aprinse nu au loc doar între Faimoși și Războinici, ci și între coechipieri

Pe lângă condițiile dure de trai, traseele dificile, ei trebuie să mai facă față unei provocări: conviețuirea. Cum caracterele diferă, conflictele nu întârzie să apară.
În cea mai recentă ediție, telespectatorii PRO TV au fost martorii unui conflict purtat între Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle.

Cătălin Zmărăndescu, fost luptător MMA, ce a lucrat mai demult și ca bodyguard-ul lui Gigi Becali, face parte din echipa Faimoșilor la Survivor. În echipă se află și Emil Rengle, un celebru coregraf ce a câștigat show-ul Românii au Talent, în urmă cu câțiva ani. Recent, între ei a avut loc un conflict.

În cadrul acesteia, cel dintâi i-ar fi adresat coregrafului niște replici cu tentă homofobă, iar acestea nu au fost trecute cu vederea de telespectatori. Totul ar fi început după ce dansatorul l-a acuzat pe fostul luptător MMA că nu ar da dovadă de fair-play.

De la ce a pornit scandalul dintre Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle la Survivor

Cătălin Zmărăndescu i-a spus lui Emil Rengle de la Survivor că ar fi avut o contribuție minimă în cea mai recentă ediție a show-ului. Dansatorul s-a arătat indignat, pentru că el le-ar fi fost de ajutor coechipierilor la probele precedente.

„Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul”, i-a spus Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle la Survivor.

Cătălin Zmărăndescu ar fi continuat seria acuzațiilor la adresa dansatorului și ar fi făcut, în limbajul său, insinuări cu privire la orientarea sexuală a dansatorului. Coregraful a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că e bisexual.

Emil Rengle s-a arătat revoltat în disputa cu Cătălin Zmărăndescu, față de astfel de manifestări, și a fost dezamăgit că vedetele feminine nu au reacționat. Fostul câștigător de la Românii au Talent a susținut că respectul e un lucru de bază într-o echipă.

Cătălin Zmărăndescu, către Emil Rengle: „Ești un om cu două fețe”

Însă, Cătălin Zmărăndescu nu a încetat și l-a acuzat pe Emil Rengle că ar fi o persoană duplicitară. Fostul luptător MMA a susținut că atunci când a plecat Roxana Ciuhulescu, dansatorul ar fi venit la el să-i spună că fosta prezentatoare de la ProMotor l-ar fi vorbit pe la spate.

„Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger”, a continuat Cătălin Zmărănescu.

La auzul acestor vorbe, Emil Rengle a reacționat și i-a adresat lui Cătălin Zmărăndescu următoarea replică: „Nu cred că eu am venit să te pup pe tine, ci tu ai venit să mă pupi pe mine”.

Cătălin Zmărăndescu: „Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile”

Atunci, Cătălin Zmărăndescu ar fi izbucnit și i-ar fi adresat lui Emil Rengle de la Survivor o replică în care ar fi făcut aluzie la orientarea sexuală a coregrafului.

„Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile”, i-a răspuns Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle, la Survivor, conform prosport.ro.

 

 

Toate amănuntele despre Theo Rose

Adauga un comentariu