Cancan

Scandal uriaş la Pro TV după eliminarea Andreei Moromete. Ce se întâmplă la Survivor România

Publicat: 11 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal uriaş la Pro TV după eliminarea Andreei Moromete. Ce se întâmplă la Survivor România
Andreea Moromete a parasit Survivor Romania

Ediția de miercuri a emisiunii Survivor România 2023 a luat o întorsătură neașteptată! Andreea Moromete și-a luat zborul spre România, deși putea scăpa ușor de eliminare. Totuși, în ultimele clipe petrecute în competiție, concurenta a luat o decizie surprinzătoare.

Totul a stârnit multă vâlvă în rândul telespectatorilor!

Lupta spre eliminare, de miercuri seara, s-a dat între Andreea Moromete și Ștefania Stănilă. Publicul a decis, iar cea care a părăsit emisiunea fenomen de la PRO TV a fost Războinica. După ce Daniel Pavel i-a rostit numele, Moromete a dezvăluit, în fața tuturor, că a avut simbolul imunității și putea să-l folosească pentru ea, să scape de eliminare. Totuși, concurenta a luat o altă decizie: să-l paseze mai departe! Așa că, l-a informat pe moderatorul Survivor că vrea să-i dea simbolul prietenei ei, Alexandrei Porkolab, dacă este posibil. Tânăra și-a justificat gestul surprinzător, spunând că vrea să o ajute pe amica ei să-și crească fetița, dar și să arate adevărata față a unor concurenți.

Scandal uriaş la Pro TV după eliminarea Andreei Moromete

Daniel Pavel i-a dat mână liberă, să-i predea simbolul lui Porkolab. Alexandrei nu i-a venit să creadă și a ținut să-i mulțumească Războinicei pentru gestul făcut. De altfel, restul concurenților au fost uimiți de tot ce a făcut Moromete în ultimele clipe petrecute în jungla dominicană. Nici telespectatorii nu au avut multe cuvinte bune de spus. Mulți sunt de părere că regulile au fost schimbate spre finalul ediției.

”O să fie tare de tot săptămâna viitoare. Dacă Ciomag câștigă colanul, atunci Krișan o să zboare mai mult ca sigur pentru că va fi la vot cu Dan și știm cu toții că o sa fie Dan cel mai votat/ Treaba e că nu scria în bilețel că poate să transfere simbolul. Ea practic doar a venit cu o propunere de a adăuga o regulă în ceea ce privește simbolul și a fost aprobată de Domnul Dan. Deci, practic, producția și Domnul Dan au schimbat regulile în câteva secunde/ Nu este corect cu Dan ce face, își bate joc de banii oamenilor, schimbă regula jocului după bunul plac, eu nu mai cred în nimic, hoție/ Producția și domnul Dan se pare că favorizează anumiți concurenți. Nu este prima dată când se vede așa ceva!/ Eu nu am auzit să fi întrebat dacă se poate dărui. Ea a zis că o face cadou și domnul Dan a fost de acord. Cred că i s-a propus să facă asta de către producție”, sunt doar câteva comentarii din mediul online.

În competiția din Dominicană au mai rămas șase concurenți: Ștefania Stănilă, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan.

Ce a dezvăluit Codruța despre Andreea Moromete

Codruța Began a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre ceea ce se întâmplă acum în Jungla Dominicană, dar și despre ultimul Consiliu de Eliminare.

După ce Robert a părăsit competiția, publicul spectator a judecat reacție exagerată pe care a avut-o Andreea în cadrul consiliului de eliminare.

“Reacția Andreei Moromete a fost exagerată! Văd comentariile tuturor pe rețelele de socializare, iar lumea nu mai suportă reacțiile ei. Oare nu cumva le face strategic? Chiar dacă ar fi strategic, ar fi foarte prost. Și de această dată, cu toate că a fost ieșirea lui Robert și era momentul lui, ea a reușit să îl șteargă și toată lumea vorbește despre reacția Andreei Moromete. Este foarte urât din partea ei, mai ales că se vedea că o face forțat”, a declarat Codruța.

Adauga un comentariu