Cancan

Scandalul despărțirii dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase continuă. Ce acuzații aduce tânăra

Publicat: 13 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandalul despărțirii dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase continuă. Ce acuzații aduce tânăra
Irina Tanase cosidera ca cineva le doreste raul ei si lui Liviu Dragnea

Irina Tănase încă suferă după despărțirea de Liviu Dragnea. Tânăra speră că acesta se va întoarce acasă într-un final. Fosta iubită a omului politic a oferit de curând declarații unde neagă toate acuzațiile care i se aduc. Aceasta susține că totul este o mare făcătură și că cineva le dorește răul.

Irina spune că pe toată durata relației a fost fidelă și că totul nu este decât o mare înscenare.

Irina Tănase speră că Liviu Dragnea se va întoarce acasă

Fosta iubită a politicianului a dat recent declarații despre despărțirea lor. Aceasta susține că mesajele apărute în presă nu sunt adevărate.

„Am citit siderată mesajele acelea. Eu nu folosesc ”iub” în discuții și nu sunt nici o persoană vulgară pentru a folosi acei termeni.

Mai mult, cine mă știe, iar Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y.

M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!

Este o făcătură, așa cum v-ați convins și voi, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește. De când ne cunoaștem, foarte multă lume a încercat să ne despartă, pentru că au vrut să îi facă rău lui Liviu. În această poveste nu contez eu, nu mie vor să îmi facă rău, chiar dacă îmi fac. Mă întreb și eu, dacă e adevărată, oare de ce nu a ieșit această poveste când era președintele PSD? Sau când a fost închis?

Tot ce pot să vă spun este că Liviu este omul meu, omul pe care îl iubesc, lângă care am stat întotdeauna și lângă care îmi voi trăi viața. Iar celor care au plănuit acest lucru în perioada asta, când în sfârșit începeam să ne trăim și noi viața frumos, să le fie rușine pentru că suntem înainte de sărbătoarea Crăciunului și se joacă cu atâta usurință cu viețile oamenilor. Pentru mine Liviu este totul, viața mea. Ce fel de ființe pot fi aceia care produc asemenea minciuni și mizerii în ajunul Nașterii Domnului nostru Iisus?, a spus Irina Tănase, pentru Gândul.ro.

Codrin Ștefănescu intervine în scandalul despărțirii

Codrin Ștefănescu, un apropriat al lui Liviu Dragnea a declarat faptul că sunt multe știri false legate de despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase. Acesta consideră faptul că scandalul porneşte de la faptul că noul partid înfiinţat de Liviu Dragnea reprezintă o mare problemă pentru sistem şi pentru trădători:

„Suntem aici! Împreună pentru România, împreună în #AliantaPentruPatrie! Iar voi, membrii și simpatizanții APP, trebuie să vă obișnuiți cu atacurile mizerabile cărora vom fi supuși! Suntem un real pericol pentru sistem, un real pericol pentru trădători! Iar ei sunt disperați și morți de frică pentru ceea ce urmează! Rugămintea noastră este următoarea: mergeți înainte cu curaj! Nu luați în seamā mizeriile, știrile false, bârfele și prostiile lor! Știm exact ce să răspundem și cum să gestionăm fiecare bătălie! Adversarii noștri sunt slabi, speriați și lipsiți de imaginație! Iar noi, tot mai hotărâți pe zi ce trece! Iar Dumnezeu ține cu cei curajoși, hotărâți și patrioți!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Adauga un comentariu