International

Scenă demnă de filmele de groază! Ce a descoperit o femeie care și-a scos câinele la plimbare

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scenă demnă de filmele de groază Ce a descoperit o femeie care și-a scos câinele la plimbare
Scenă demnă de filmele de groază! Ce a descoperit o femeie care și-a scos câinele la plimbare

La sfârșitul săptămânii trecute, o femeie din Anglia a descoperit o scenă demnă de filmele de groază. Aceasta a ieșit să își plimbe câinele într-un sat din ținutul Northumberland și, deodată, a zărit un peisaj desprins din cele mai negre coșmaruri: o mare suprafață de teren era acoperită complet de o pânză uriașă și densă de păianjen.

Debs Lucas-Byrne, femeia în vârstă de 53 de ani, a sesizat că pe locul în care anterior fusese pus gunoi de grajd, se afla acum o mare pânză de păianjen, în care se aflau mii de păianjeni negri, mici.

Scenă demnă de filmele de groază! Ce a descoperit o femeie care și-a scos câinele la plimbare

„M-am dus la o plimbare cu prietenul meu (câinele de companie – n.n.) pe traseul nostru obișnuit, care ne duce prin câmpul unui fermier când am văzut ceea ce părea să fie o plasă pusă peste gunoiul de grajd. Chiar m-am întrebat foarte amuzată de ce ar face asta. Râdeam de toată povestea asta, dar când m-am apropiat am văzut că era de fapt o pânză de păianjen. La început m-am gândit că sunt molii, dar de aproape am văzut mii de păianjeni negri, mici. M-a speriat pentru că erau literalmente peste tot”, a spus femeia.

Straniul fenomen nu și-a găsit deocamdată nicio explicație.

Un fenomen similar a avut loc și în Australia, acum câțiva ani

Se pare că în Australia există și o explicație pentru pânza de păianjen în cantități uriașe. Ploile abundente provoacă un fenomen ciudat și destul de cunoscut în statul australian: balloning. Poartă această denumire, deoarece păianjeni mici acoperă cu fâşii de pânză vegetaţia înaltă, copacii şi, cu ajutorul vântului, migrează în alte zone, mai înalte, pentru a se feri de inundaţii. Descoperirea acestui fenomen a fost făcută de o femeie în localitatea Yinnar, în apropiere de Melbourne.

Australianca, Leslie Schmidt, juca Pokemon Go, un joc celebru acum câțiva ani, și urmărea un peisaj din joc. La un moment dat, femeia s-a trezit într-un coşmar al arahnofobilor: o zonă sufocată de păienjeniş. Aceasta a realizat câteva fotografii și le-a postat pe un pagină de socializare. Autoarea a menţionat că a fost cel mai fascinant lucru pe care l-a văzut vreodată și că a fost tentată să se arunce peste vălul de pânză, dar că a ezitat deoarece nu ştia dacă sunt pe acolo şi specii veninoase de păianjeni.

 

Adauga un comentariu