Titlurile zilei

Scene ireale! Ring de K1 într-un tramvai din Iași. Călătorii au început să filmeze când au văzut că zboară pumni și picioare – FOTO/VIDEO

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Scene ireale Ring de K1 într-un tramvai din Iași. Călătorii au început să filmeze când au văzut că zboară pumni și picioare - FOTOVIDEO
Vatmanii se confruntă cu astfel de probleme tot timpul

O călătoare a surprins niște scene ireale într-un tramvai din Iași, după ce doi bărbați s-au luat la bătaie printre călători. În zilele de Paște, angajații de la CTP au sesizat faptul că au fost mai multe incidente decât de obicei

O călătoare de la CTP a surprins un moment incredibil într-un tramvai. Un bărbat care făcea scandal în mijlocul de transport s-a luat la bătaie cu un alt călător, iar oamenii au fost loviți. Cei de la CTP Iași au observat că în zilele de Paște s-au înregistrat mai multe incidente violente decât de obicei.

Scene ireale într-un tramvai din Iași

În urmă cu câteva zile, într-un tramvai de la CTP Iași, s-a iscat un adevărat scandal între doi călători. Un bărbat l-a lovit cu genunchiul în gură pe un alt călător, iar imediat i-a dat și un pumn. Încercând să se ferească, celălalt bărbat a dat peste o femeie care stătea în picioare. Văzând că situația degenerează, un tânăr a intervenit și l-a împins pe unul dintre scandalagii, pentru a-i proteja pe ceilalți călători. Atunci apele s-au liniștit, iar persoana respectivă a rămas la mijlocul tramvaiului. Totul a fost filmat de o călătoare care a scos telefonul chiar în momentul când cei doi au început să se bată.

În ultimele zile, angajații de la CTP s-au confruntat cu mai multe situații de acest fel, iar în mare parte este vorba despre persoane ce consumă alcool și după provoacă scandaluri în mijloacele de transport. Șoferii sau vatmanii nu pot interveni, însă opresc vehiculul, apelează la 112 și așteaptă intervenția polițiștilor. Chiar în a doua zi de Paște, un tramvai nou model PESA a fost vandalizat de un cetățean beat, care a aruncat cu pietre în geam.

„Au fost vreo trei probleme de acest fel în ultimele zile, sunt mulți neliniștiți. Tot ce pot face șoferii sau vatmanii este să sune la 112, după care anunță dispeceratul”, transmite Cristian Stoica, directorul general al CTP Iași.

Vatmanii au probleme cu unii călători

Unii vatmani s-au săturat să aibă parte de probleme la locul de muncă din cauza unor călători neliniștiți, astfel că au intervenit. Pe traseele care circulă prin Tătărași, era un tip dubios cu care călătorii au mai avut probleme în trecut. Astfel, nici vatmanii nu au mai rezistat și și-au făcut dreptate, iar bărbatul nu a mai fost primit în tramvaie.

„Am mai avut probleme, în trecut, cu astfel de oameni. Era un bărbat cu barbă care urca din Tătărași și deranja călătorii. A mai apărut. Mai mult, era o problemă că era murdar și mirosea foarte urât. Până la un moment, nu am mai rezistat și i-am spus că, dacă vrea să meargă cu tramvaiul, trebuie să își ia bilet și să stea liniștit, altfel îl dau jos personal. De atunci, când mă vede pe mine, nu mai urcă în tramvai, astfel că toată lumea este mulțumită”, povestește un vatman de la CTP.

Scenele ireale surprinse în tramvaiul din Iași au circulat pe internet, iar oamenii au precizat că au mai văzut astfel de situații.

Comentarii
  • aia doi i-am mai vazut prin cimitirul Eternitatea. sunt numai dupa carcareala si pomanageala. la munca nu s-ar duce.

  • Așa se întâmplă când sancțiunile pentru fapte de violență și tulburări de liniște sunt apă de ploaie.

  • iaca la ce ne incurajeaza „unii” sa folosim transportul in comun, ca sa avem parte de circ, duhoare si talharie. rusine!

  • Curios, cei care indeamna la folosirea mijloacelor de transport in comun pentru salvarea planetei, nu comenteaza. Nu comenteaza nici ala care sustine da are 3 masini, dar foloseste tramvaiiul, regulat.
    Le gasiti comentariile doar la articolele despre blocajele din traficul.

  • Eu nu am vrut masina la 18 ani, eram o idealista 😅 Foloseam mijloacele de transport in comun, până m-am saturat. M-am săturat de needucați, nespălați, înghesuială, țigani care te fileaza, moșnegi care urla daca deschizi un geam, etc.

    Ahh si nu mai zic de timpul de asteptare. Am așteptat de multe ori 35-40 de minute un tramvai 🥹🥹🥹

  • Nu este ok ce se intampla in acel videoclip sau in mijloacele de transport in general ,dar voi astia care pretindeti ca sunteti plini de credinta si pomeniti de Sarbatoarea Pastelui , cu ce sunteti mai presus sau mai buni fiind asa rasisti ?

Adauga un comentariu