Cancan ultimă oră

Sebastian Chitoșcă a spus-o din nou. Și-a dorit un copil cu Alexandra, până să se despartă de ea: ,,La momentul oportun vom avea parte de o minune”

Publicat: 19 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sebastian Chitoșcă a spus-o din nou. Și-a dorit un copil cu Alexandra până să se despartă de ea La momentul oportun vom avea parte de o minune
Sebastian Chitoșcă și soția lui, Alexandra, au pus punct căsniciei de câteva luni

Sebastian Chitoșcă își dorește enorm un copil! Fostul fotbalist de la FCSB crede că Dumnezeu o să-i dea un copil la momentul potrivit!

Sebastian Chitoșcă și soția lui, Alexandra, au pus punct căsniciei de câteva luni. Se pare că planuri de împăcare nu ar mai exista, căci niciunul nu a mai făcut declarații în acest sens. Alexandra și-a continuat viața fără cel care i-a stat alături ani la rând, iar fostul sportiv își vede de treaba lui și s-a mutat în București.

Este cunoscut faptul că cei doi au spus că își doresc enorm un copil, după ce tânăra a suferit mult, după ce a pierdut o sarcină.

Acum, Sebastian Chitoșcă a făcut publică o conversație cu un prieten bun, în care discută despre cea mai frumoasă minune din viața oricui: un copil! Fostul fotbalist de la FCSB spune că are încredere în Dumnezeu, că îi va da un bebeluș în viața lui, atunci când va fi momentul potrivit pentru el.

Sebastian Chitoșcă și Alexandra, despărțire după șapte ani de căsnicie

Sebastian și Alexandra Chitoșcă s-au despărțit după o relație care a durat mai bine de 7 ani de zile.

Fostul fotbalist și soția lui au trecut prin diferite probleme după întoarcerea lui din Republica Dominicană. Cei doi locuiau împreună în Germania, iar tânăra a emis un ordin de restricție la adresa soțului ei, motiv pentru care nu are voie nici măcar să se apropie de ea.

Pe pagina ei de Instagram, Alexandra a postat recent o imagine cu un mesaj cu subînțeles legat de sentimentele pe care încă i le poartă soțului ei.

„Este ok dacă inima ta are nevoie de mai mult timp ca să accepte ceea ce mintea ta știe deja. Doar să nu fie pentru totdeauna”, se arată în postarea Alexandrei.

Adauga un comentariu