Eveniment-Social

Serviciul de Informații Externe recrutează studenţi de la UAIC Iaşi

Publicat: 10 iun. 2021
Corpul A al Universității
În perioada 5-17 iulie 2021,  Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) organizează, online, cea de-a 49-a ediție a Cursurilor Internaționale de Vară „România – Limbă și civilizație”, la care vor participa 14 studenți din 11 țări (Camerun China, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Spania, Statele Unite, Turcia)

Serviciul de Informații Externe, instituție de stat specializată în domeniul informațiilor externe, selecționează, în vederea încadrării, studenți din ultimul an de licență, masteranzi și doctoranzi cu un potențial de dezvoltare profesională și nivel ridicat de pregătire educațională și care doresc să-și valorifice cunoștințele de psihologie, tehnice sau operative.

De ce S.I.E.? Pentru că noi nu oferim doar un job, ci o carieră în adevăratul sens al cuvântului.

Vei face parte dintr-o echipă pentru care patriotismul, profesionalismul și simțul datoriei nu reprezintă doar noțiuni abstracte, ci chiar fundamentele vieții pe care am ales-o. Da, suntem o echipă. O echipă de profesioniști ai secretului, o echipă care se ocupă cu spionajul pentru apărarea României și a concetățenilor noștri. Ca ofițeri de informații alegem să rămânem anonimi pentru ceilalți, pentru că doar astfel putem derula operațiunile necesare pentru protejarea și promovarea intereselor României.

Suntem o echipă în care, indiferent de rolul pe care îl avem în organizație – specialist în limbi străine, recrutor, informatician, analist – depunem toate eforturile pentru a asigura tot ceea ce alții apreciază ca fiind normalitate.

Ai îndoieli cu privire la o astfel de carieră? Foarte bine, înseamnă că ai o gândire critică și, alături de inteligență, acestea sunt principalele noastre arme. Nu căutăm un James Bond, pentru că James Bond nu există, iar dacă ar exista probabil nu ar face față provocărilor internaționale actuale. Întrun climat internațional extrem de volatil, în care riscurile din online se suprapun celor din offline, căutăm colegi dispuși să acumuleze cunoștințe și să depună eforturi constante pentru perfecționarea propriilor abilități, în slujba României.

Pentru a-ți crea o imagine despre S.I.E., accesează acum site-ul www.SIE.ro!

Alege să fii unul dintre cei care influențează cursul evenimentelor, nu un spectator al acestora!

Persoanele interesate pot completa, cu informații cât mai detaliate, aplicația de angajare disponibilă pe site-ul SIE (www.sie.ro) sau pot transmite CV-uri la următoarea adresă: resurse_umane@dci.ro

Te așteptăm în echipa S.I.E.!

Adauga un comentariu