Magazin

Sfaturi de la KRUK! Cum eviţi repercusiunile generate de neplata datoriilor?

Publicat: 30 oct. 2020

De regulă, datoriile generate de contractarea creditelor financiare la bănci determina stres, în ideea în care există o anumită dată la care rată pentru care clientul a semnat înainte de a obţine împrumutul trebuie să fie plătită lunar, până la stingerea datoriei. Există şi situaţii în care, din cauze diverse, rata nu poate fi plătită luni la rând. Aşa apar problemele care se pot materializa în stări de anxietate şi, deseori, problemele juridice, precum cele legate de executarea silită. În astfel de condiţii, cei care au de plătit datorii au nevoie de soluţii viabile.

KRUK România, companie care asigură servicii de colectare creanţe, are avantajul experienţei și know-how-ului său în ceea ce privește relația cu clienţii, în ani de zile de când îşi desfăşoară activitatea şi pe teritoriul României, ajutând în mod real foarte mulţi clienţi,  să-şi redobândească credibilitatea financiară. Reprezentanţii companiei fac tot posibilul să le asigure clienţilor soluţii avantajoase la problemele lor, motiv pentru care mulţi dintre cei care exprimă păreri despre KRUK România se declară foarte mulţumiţi.

Dar, cum ajungi client KRUK România?

În încercarea de a-şi recupera datoriile de la clienţi, unele instituţii bancare, societăţi de leasing, companii care asigură utilităţi sau diverse servicii, producători de bunuri etc, apelează la compania KRUK, a cărei activitate constă în servicii de colectare creanţe. Momentul în care persoanele cu datorii ajung ca acestea să le fie gestionate de KRUK sunt cu mult mai aproape de statutul de „client eligibil din punct de vedere financiar”, pentru că împreună cu reprezentanţii companiei vor găsi cele mai potrivite soluţii, în funcţie de situaţie.

Reprezentaţii firmei îşi ajută în mod real clienţii să îşi plătească datoriile

În primul rând, vor semna un angajament de plată, care presupune, de fapt, că sunt de acord să plătească rate lunare, pe care singuri le stabilesc. Cunoscând valoarea veniturilor lunare va fi simplu să se stabilească ratele în funcţie de acestea, rate care să poată fi plătite fără un efort semnificativ.

În mod cert, pentru a nu  fi vorba despre repercusiuni cauzate de  neplata datoriilor, este necesar ca acestea să fie plătite la timp. La modul general, chibzuinţa ajuta imens, cu atât mai mult dacă în discuţie intra datoriile. În acestsens, reprezentanţii KRUK oferă şi următoarele sfaturi:

  • cumpătare în cheltuielile zilnice. Pentru cumpărături smart se respectă o listă întocmită la pleacarea de acasă, inclusiv atunci când este vorba despre alimente;
  • identificarea unor surse de venituri suplimentare: poate fi vorba inclusiv despre activităţi freelancer;
  • economia la utilităţi – confortul nu este acelaşi lucru cu risipa;
  • închirierea unor spaţii, dacă acestea există: poate fi vorba inclusiv despre o cameră din propria locuinţă, dacă este posibil.

Pentru că o abordare prietenoasă contează indiferent de serviciile oferite, KRUK a mizat pe această idee încă de la început, iar rezultatele bune nu a întârziat să apară. Inclusiv pentru modul de plată al datoriilor, compania s-a concentrat pe o astfel de abordare, punând la dispoziţia clienţilor săi o platformă intuitivă şi foarte simplu de utilizat.

E-KRUK.ro poate fi accesată de toţi clienţii companiei, chiar şi de către cei care nu au o experienţă semnificativă pe Internet, pentru că este o platformă extrem de bine concepută, astfel încât să poată fi înţeleasă şi parcursă pagina cu pagina, foarte uşor.

 

Adauga un comentariu