Terapii alternative

3 sfaturi naturale pentru ameliorarea durerilor de spate

Publicat: 26 iul. 2020
3 sfaturi naturale pentru ameliorarea durerilor de spate
Sfaturi naturale pentru durerile de spate

Sfaturi naturale pentru durerile de spate. Durerea de spate este foarte comuna astăzi. Scolioza, artroza etc. Toate acestea sunt uneori insuportabile și nu știți cum să le calmați. Iată câteva sfaturi naturale pentru ameliorarea durerilor de spate.

Activitatea fizică și beneficiile sale

Activitatea fizică poate fi benefică în ameliorarea durerilor de spate. Indiferent dacă este vorba despre osteoartrită sau lumbago, există mai multe tehnici de ameliorare a acestora. În primul rând, înotul, care este cunoscut pentru ameliorarea durerilor de spate.

Yoga este, de asemenea, un sport foarte eficient pentru durerile de spate. Într-adevăr, acest sport ne permite să ne calmăm, dar și să relaxăm mușchii. Există mai multe poziții tipice pentru ameliorarea durerii, mai ales atunci când aveți scolioză sau sciatică. Poziția esențială a yoga este orientată în jos pentru câine și pentru copii, în special pentru ameliorarea inferioară a spatelui.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Sfaturi naturale pentru durerile de spate. Căldura, un element important pentru calmarea spatelui

Într-adevăr, căldura permite relaxarea mușchilor și ameliorarea durerii, în special la vertebre. Există mai multe variante. Vindecările termice sunt foarte renumite, deoarece permit să petrecem un moment de relaxare, astfel încât toți mușchii noștri să se relaxeze. Saună, hamam, baie de namol, toate au beneficii la nivelul spatelui prin căldura pe care o degaja.

Un alt remediu eficient, după o activitate fizică grea, o baie caldă bună sau un prosop fierbinte în zona dureroasă sunt întotdeauna benefice. Acest lucru ajută la calmarea durerii în mod natural.

Plante și uleiuri esențiale pentru calmarea durerilor de spate

Un masaj cu uleiuri esențiale este foarte benefic pentru calmarea durerii. Aceste uleiuri vegetale naturale vă permit să va decomprimați și există o multitudine de variante. Verbina este foarte eficientă pentru durerile de spate și pentru perioade. Uleiul de sunătoare are o acțiune antiinflamatoare care relaxează mușchii.

Lavanda este, de asemenea, un remediu foarte eficient, deoarece determina sistemul nervos să se calmeze. Pentru fiecare ulei esențial, se diluează 5 picături în 15 ml ulei de arnica. Datorită acestor uleiuri, obținem masaje foarte relaxante și mai ales eficiente!

Coaja de salcie albă devine din ce în ce mai cunoscută. Este utilizata în medicina pe bază de plante pentru a lupta împotriva durerilor inflamatorii. Ajută la ameliorarea durerii precum osteoartrita, dar este, de asemenea, utilizata pe scară largă pentru somn. În cele din urmă, este recunoscut de Agenția Europeană pentru Medicamente.
Adauga un comentariu