Magazin

Sfaturi pentru alegerea corecta a accesoriilor de baie

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sfaturi pentru alegerea corecta a accesoriilor de baie

In cazul in care designul interior este una dintre placerile tale, probabil ai observat deja cu tristete ca nu fiecare incapere iti ofera aceeasi libertate in materie de imaginatie. Baia este una dintre incaperile din caminul tau unde imaginatia nu poate avea frau liber, motiv pentru care este esential sa alegi accesorii baie corespunzatoare, pentru a crea un look unic si a da personalitate incaperii.

Avand in vedere ca spatiul din baie este mic in comparatie cu spatiile din restul incaperilor, alegerea de accesorii baie potrivite poate fi o adevarata provocare. Insa, din acest motiv am pregatit pentru tine cateva sfaturi vitale pentru a lua decizia corecta. Incepe cu accesoriile care nu pot lipsi – de exemplu, dusul este un element esential in orice baie. Din fericire, pe piata exista varii modele care sa iti dea libertate in a fii creativ. Cand alegi insa dusul, trebuie sa alegi si chiuveta si bateria din baie pentru a fii pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere cromatic. Aici ai, din nou, libertate in a alege varii modele, materiale diferite la finisaje si stiluri. In momentul in care alegi sanitarele pentru baie, trebuie sa fii atent la culorile existente, adica la materialele utilizate pentru finisaje. Nu ai dori sa ai un dus auriu atunci cand bateria este argintie. S-ar crea un haos cromatic.

Accesorii baie de dimensiuni mai mici

Suportul pentru hartia igienica – un accesoriu mic, care are insa un cuvant mare de spus in designul baii tale. Avand in vedere ca acesta, de obicei, vine asezat langa toaleta, trebuie sa fie din aceeasi gama cromatica. Poti alege diferite materiale, fie plastic sau metale.

Suportul pentru periuta de dinti – din categoria de accesorii baie mici esentiale si fara de care baia nu ar fi la fel. In general, acestea vin sub forma de cupa in care iti poti aseza periuta, insa exista variatiuni pe aceasta tema pe piata. In cazul in care ai o periuta electrica, poti folosi acest accesoriu pentru alte produse, cum ar fi cosmetice sau pasta de dinti.

Dispenserul de sapun lichid – aici depinde de tine, poti folosi un sapun lichid fara dispenser, insa daca vrei sa finisezi intr-adevarlookulbaii tale, ai putea opta pentru accesorii baie care sa se complimenteze, sa fie din aceeasi gama cromatica, motiv pentru care dispenserul de sapun este un motiv excelent sa adaugi stil baii tale.

Suportul pentru prosoape – cand vorbim de accesoriile de baie, suportul pentru prosoape este un element de baza, deoarece exista atatea variatiuni pe piata, incat poti face din acest accesoriu motivul principal al baii, sau doar un alt element secundar, alaturi de celelalte accesorii.

Covorasul de baie – in funtie de preferintele tale in materie de accesorii de baie, poti sa optezi sau nu pentru un covoras. Insa, conform studiilor, in ciuda asteptarilor, covorasul de baie este unul dintre cele mai uzate si utilizate accesorii. Astfel, poti preveni accidente datorate alunecarii si va absorbi umezeala de dupa dus. In plus, ai multe optiuni la acest capitol, atat ca model cat si ca material.

Achizitioneaza produse de calitate din magazine de incredere

Acestea sunt doar cateva accesorii pe care te poti gandi se la incluzi in noua ta baie, insa lista poate continua. La Baterii-Lux gasestiatatseturi dus sisteme bine realizate, baterii de bucatarie, baie, cat si o multime de accesorii care nu iti pot lipsi.

Pentru o lista completa, atat a produselor cat si a preturilor, arunca o privire pe site-ul celor de la baterii-lux.ro.

 

Adauga un comentariu