Cancan

Silvana Rîciu a născut. Nicușor Ioniță a prezentat-o lumii întregi pe fiica lor

Publicat: 27 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Silvana Rîciu a născut. Nicușor Ioniță a prezentat-o lumii întregi pe fiica lor
Silvana Rîciu a născut a treia oara. Imaginea cu noul nascut a fost postata pe retelele de socializare

Silvana Rîciu a născut a treia oară. Nicușor Ioniță, fericitul tătic, a prezentat-o lumii întregi pe fiica lor. Imaginea cu noul născut a fost postată pe rețelele de socializare iar mesajele de felicitare au fost cu sutele.

Fericire infinită în familia Silvana Rîciu – Nicușor Ioniță! Cântăreața a devenit astăzi mămică pentru a treia oară, iar fericitul tătic a prezentat-o lumii întregi pe fiica lor. Prima poză cu mica prințesă a fost însoțită de un mesaj profund, iar felicitările au început să vină cu sutele.

Silvana Rîciu a născut a treia oară. Proaspătul tătic a făcut publică prima poză cu fetița lor

La 39 de ani, Silvana Rîciu i-a dăruit o fetiță superbă soțului ei, Nicușor Ioniță, care este cu patru ani mai mic decât ea. Îndrăgitul artist de muzică populară a fost cel care a făcut publică vestea mult așteptată. El a urcat pe Facebook și Instagram o fotografie realizată în sala de nașteri, la scurt timp după ce micuța Anastasia Maria a venit pe lume și i-a fost arătată mamei sale.

“Astăzi, plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria” este mesajul scris de soțul Rilvanei Rîciu pe rețelele de socializare.

“Nicu junior… seamană foarte mult cu tine. Chiar aveți o minune! Doamne ajută să vă fie bine!!!”, “Mămico… să fiți sănătoase și Doamne ajută la toată familia frumoasă… mă bucur pentru voi… copii sunt viitor și speranța vieții… Bravo, părinți frumoși!”, “Felicitări! Să crești mare și sănătoasă, Anastasia Maria, minune mică”, “Felicitări, să fiți binecuvântați, să vă bucurați de bebeluș”, “Sănătate multă, oameni frumoși, să vă trăiască copiii și minunea care a venit pe lume!” sunt cinci dintre mesajele strânse de postarea fericitului tătic.

Anastasia Maria a intrat în viețile artiștilor la două zile după ce ei au aniversat primul an de când s-au căsătorit religios. În ziua nunții, cântăreața a îmbrăcat o rochie de mireasă atipică și le-a impus invitaților un dress code. Solista de muzică populară Silvana Rîciu mai are o fată și un băiat din primul mariaj; pe Andrada și pe Luca.

Silvana Rîciu a devenit soția lui Nicușor Ioniță pe 19 septembrie, iar momentele din fața ofițerului de la Starea Civilă au fost unele extrem de emoționante.

Un bebeluș de doar 10 săptămâni i-a spus “te iubesc” mamei. Reacția părinților

S-a născut un geniu. Imaginile cu bebeluşul de doar 2 luni care vorbeşte cu mama să face înconjurul planetei.

“Incredibil, a zis te iubesc. Nepoţelul meu de 10 săptămâni e un geniu”, s-a entuziasmat pe Instagram britanică Lara Skadsen. Bunica bebeluşului este cea care a înregistrat încercarea reuşită a micuţului de a repeta cuvintele după mama sa.

Mama Keisa Cameron, din New York, îl ţinea în poala pe băieţelul ei Ronan şi îi spunea „Te iubesc”. Bunica lui, Lara Skadsen filma momentul în care bebeluşul i-a repetat cuvintele mamei.

Bunica a împărtăşit clipul cu nepoţelul „Nepotul este un geniu!’, a spus ea.

Internauţii au rămas uimiţi, iar unii au comentat „OMG! A repetat literalmente ceea ce ai spus. Continuă să vorbeşti cu el ca un adult, va fi un geniu”.

Un altul a comentat: „El este„ de ce va sperieţi? ”, În timp ce un al treilea glumea„ Copiii din 2020 vin cu un nou upgrade ”.

Se pare că vorbareţul Roan învaţa într-un ritm rapid, majoritatea bebeluşilor fiind aşteptaţi să spună doar cuvinte scurte precum dada, mamă, papa, şi asta sigur nu la 10 săptămâni.

Credem că acesta este cel mai drăguţ lucru întâmplat vreodată! Să le trăiască, să fie sănătos şi să se bucure de el!

Adauga un comentariu