Prima pagină » Cancan » Simona Gherghe a spus de ce a renunțat la emisiune. Prezentatoarea a fost la cârma producției aproape un deceniu

Simona Gherghe a spus de ce a renunțat la emisiune. Prezentatoarea a fost la cârma producției aproape un deceniu

13 mai 2024, 12:27,
BZI.ro, în Cancan

Simona Gherghe a spus de ce a renunțat la emisiune după aproape un deceniu când a fost la cârma producției.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta a decis să facă o pauză de la televiziune și, mai târziu, a renunțat definitiv la acel format. Chiar dacă acum prezintă o altă emisiune la același post TV, Simona Gherghe a recunoscut recent, după mulți ani, care a fost motivul real care a determinat-o să renunțe la formatul pe care îl modera anterior.

Simona Gherghe a spus de ce a renunțat la emisiune

Prezentatoarea TV a recunoscut că, pe lângă faptul că a devenit mamă și și-a dorit să le acorde mai mult timp copiilor ei, emisiunea respectivă a fost foarte solicitantă pentru ea, până când a decis să renunțe.

De asemenea, Simona Gherghe a dezvăluit că a luat în considerare să se întoarcă în cadrul formatului, dar a cerut ca emisiunea să fie complet schimbată, o condiție care nu a fost acceptată la momentul respectiv.

„Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. S-o luăm de la zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă. Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi.

Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru familie. De altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat noua emisiune a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să mă pot ocupa de Ana și Vlad”, a declarat Simona Gherghe, conform Viva.ro.

Simona Gherghe a avut probleme mari de sănătate

Viața ca prezentator TV nu este deloc simplă, așa cum poate confirma Simona Gherghe. Într-una dintre edițiile emisiunii pe care o prezintă, vedeta a avut de înfruntat o problemă de sănătate și a fost îngrijorată că nu va putea finaliza emisiunea.

Cu câteva luni în urmă, în timpul unei transmisiuni live, Simona Gherghe a dezvăluit că a avut dureri puternice de spate înainte de a intra în platou, care au fost atât de intense încât a fost imobilizată. Cu toate acestea, vedeta a decis să fie discretă și să nu dezvăluie de la început cu ce se confruntă.

„Am făcut o criză de spate! Am rămas așa! Chiar nu am mai putut să mă ridic! S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în emisiune ”, a mărturisit Simona Gherghe în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Recent, Simona Gherghe a povestit de ce a renunțat la emisiunea la cârma căreia a fost timp de aproape un deceniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *