Prima pagină » Cultural » Simona Pătruleasa, poze inedite pe rețelele de socializare. Prezentatoarea tv și soțul ei împlinesc 15 ani de căsnicie

Simona Pătruleasa, poze inedite pe rețelele de socializare. Prezentatoarea tv și soțul ei împlinesc 15 ani de căsnicie

02 mart. 2023, 15:00,
BZI.ro, în Cultural

Simona Pătruleasa și-a surprins recent fanii cu poze inedite pe rețelele de socializare. Îndrăgita vedetă are o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă. Dincolo de cariera de succes în televiziune, Simona Pătruleasa este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Prezentatoarea tv și soțul ei împlinesc 15 ani de căsnicie.

Simona Pătruleasa, poze inedite pe rețelele de socializare

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea tv are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 48 de ani.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Simona Pătruleasa are o familie frumoasă de care este tare mândră. Vedeta este căsătorită de 15 ani cu Sabin Ivanof, un prosper om de afaceri. Cei doi au împreună o fată, pe Ingrid, și se bucură din plin de rolul de părinți. Frumoasa știristă este extrem de atentă la fiecare apariție publică și își ține familia departe de scandalurile din lumea mondenă.

Simona Pătruleasa este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu poze de familie inedite. Aceasta se declară o femeie împlinită alături de soț și de copil. Prezentatoarea a dezvăluit că merge cu fiica sa peste tot în vacanțe și nu regretă că de când a adus-o pe lume nu a mai avut parte de plecări doar cu soțul ei.

„Noi eram obișnuiți să stăm foarte mult împreună. De când s-a născut Ingrid, nu am fost în vacanțe fără ea, adică în ultimii 12 ani. Noi suntem obișnuiți să stăm foarte mult în casă, nu suntem cu mersul în cluburi. Și nu ne-am plictisit, pentru că întotdeauna am găsit ceva de făcut. Ne-am uitat la filme, am jucat remy, șah, tenis de masă.”, a declarat știrista.

Simona Pătruleasa și soțul ei împlinesc 15 ani de căsnicie și radiază de fericire împreună. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Ce spune vedeta despre soțul ei

Simona Pătruleasa are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Știrista se mândrește cu partenerul ei de viață și se bucură din plin de ipostaza de mamă. Prezentatoarea a dezvăluit recent că soțul ei este un tată devotat și se implică în toate activitățile ce țin de educația fiicei lor, Ingrid.

„E un tată implicat față de alți părinți, care poate nu au timp. Petrece foarte mult timp cu ea, fac temele împreună, îi dă să mănânce, face tot ce fac și eu. Are foarte multe teme și foarte multe de făcut la vârsta ei, copeșitor pentru un copil. Mă surprinde cu tot felul de lucruri, curiozități, informații. E pusă pe șotii. Nu ne imaginăm viața departe de ea.”, a declarat aceasta.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof împlinesc 15 ani de căsnicie, prilej de mare petrece. Cei doi plănuiesc să meargă într-o vacanță în Capri, acolo unde s-au căsătorit.

„La aniversarea de 10 ani ne-am dus unde ne-am căsătorit, în Capri, iar la 15 ani, adică anul acesta, mergem tot în Capri.”, a precizat vedeta.

Simona Pătruleasa are o familie frumoasă și se declară o femeie împlinită alături de soț și copil. Știrista se bucură de succes în carieră și este extrem de apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *