Din lumea filmului

Sin City ajunge pe micul ecran

Publicat: 19 nov. 2019

Sin City ajunge pe micul ecran. Proiectul abandonat de către Dimension Television și The Weinstein Company are toate şansele să fie resuscitat.

Producția Sin City a primit acum undă verde pentru producție. Tim Miller, care deţinea drepturile pentru fanciza Sin City, şi Robert Rodriguez au ajuns la un consens cu Legendary Television.

Sin City ajunge pe micul ecran

Cei doi vor finanța și susține creativ serialul. Aceștia se vor afla pe lista producătorilor executivi, alături de Stephen L’Heureux. Cel din urmă amintit fiind producătorul lui Sin City: A Dame to Kill For.

Potrivit înţelegerii, va fi produs un sezon întreg Sin City dar și un serial de animație pentru adulți ce va servi drept preqeul.

Proiectul inițiat în 2017 de Dimension și The Weinstein Company l-ar fi avut la cârmă pe Glen Mazzara (The Walking Dead), iar printre regizorii cooptați s-ar fi aflat Len Wiseman (filmele Underworld).

A fost însă abandonat după scandalul Harvey Weinstein. La acea vreme, serialul era descris ca neavând vreo legătură cu filmele, introducând noi linii temporale și noi personaje în universul Sin City.

Filmul Sin City este un film neo-noir de acțiune cu Bruce Willis, Jessica Albă și Mickey Rourke în rolurile principale. Filmul se bazează pe seria omonimă de benzi desenate creată de Frank Miller. Este continuat de filmul Sin City: A Dame to Kill For.loading...

Adauga un comentariu