Local

Situație incredibilă, în instanțele ieșene! O prostituată se plânge că ar fi fost violată de clienți. Ce va decide Justiția în acest caz, extrem de ciudat (Exclusiv)

Publicat: 28 oct. 2021
Tinere care se prostituează, pe o stradă, și sediul Judecătoriei Iași
O prostituată li s-a plâns polițiștilor că ar fi fost violată, în contextul în care a mers pentru a întreține relații sexuale contra-cost

Doi ieșeni au ajuns în fața instanței, după ce au fost acuzați de către o prostituată că ar fi violat-o. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Remus Adrian Hotin și Ionuț Petrică Popa, sub acuzațiile de complicitate la viol în formă continuată și, respectiv, viol în formă continuată. La audieri, acuzații au susținut că, de fapt, nu ar fi abuzat-o în niciun mod pe femeia care practică „cea mai veche meserie din lume”

Situație incredibilă, într-un dosar penal aflat pe rolul instanțelor din Iași! O prostituată se plânge că ar fi fost violată de clienți. Rămâne de văzut ce va decide Justiția în acest caz, extrem de ciudat.

Așadar, doi ieșeni au ajuns în fața instanței, după ce au fost acuzați de către o prostituată că ar fi violat-o. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis recent în judecată pe Remus Adrian Hotin și Ionuț Petrică Popa, sub acuzațiile de complicitate la viol în formă continuată și, respectiv, viol în formă continuată. Acum, urmează ca magistrații să asculte ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieșenii Remus Adrian Hotin și Ionuț Petrică Popa spun că au fost acuzați pe nedrept

Anchetatorii i-au trimis în fața instanței pe ieșenii Remus Adrian Hotin și Ionuț Petrică Popa în urmă cu câteva luni, dar procesul nu a început până acum. Ionuț Petrică Popa a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, sub acuzația de viol în formă continuată (2 acte materiale), în vreme ce Remus Adrian Hotin a fost trimis în instanță în stare de libertate, pentru acuzația de complicitate la viol în formă continuată. Cea care a formulat plângere împotriva celor doi ieșeni este Andreea L.

„În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie 2020, în intervalul orar 1:40 – 4:15, inculpații P.I.P. și R.A.H s-au prezentat la un imobil din zona Piața Unirii, din municipiul Iași, ca urmare a unor convorbiri telefonice cu două persoane de sex feminin ce practicau prostituția în acel imobil. Întrucât una dintre acestea s-a arătat deranjată de faptul că inculpatul P.I.P. se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta a devenit agresiv.

Astfel, inculpatul P.I.P. a întreținut cu persoana vătămată L.A. două raporturi sexuale normale prin constrângere fizică și morală, împotriva voinței acesteia, ajutat fiind și de inculpatul H.R.A., care l-a îndemnat pe acesta să își aleagă una dintre persoane, ținând-o pe cealaltă lângă el pentru a nu îi permite să intervină sau să alerteze organele de poliție în acest timp”, a susținut Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Judecați după plângerea formulată de o prostituată din Iași

Prin ordonanța din data de 28 octombrie 2020 a organelor de cercetare penală, s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii față de Ionuț Petrică Popa pentru o perioadă de 24 de ore.

„Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Iași, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași de luare a măsurii arestării preventive față de inculpat pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 octombrie 2020, măsura fiind prelungită ulterior pentru 30 de zile, iar inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De cealaltă parte, cei doi susțin că, de fapt, nu au violat-o pe tânăra care practică prostituția. Acum, rămâne de văzut ce vor decide magistrații din cadrul Judecătoriei Iași în acest caz, destul de încâlcit.

Comentarii
Adauga un comentariu