Cancan ultimă oră

Smiley, mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere: „Cred că dacă mâine aș redeveni copilul de ieri, viața mea ar arăta tot așa…”

Publicat: 27 iul. 2021

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți! Astăzi, artistul și-a sărbătorit ziua ne naștere, prilej cu care a împărtățit fanilor gândurile pe care le are la cei 38 de ani.

”Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheiță muzicii vieții mele:

Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginăm că până la 38 e o eternitate. Au trecut că o clipă…

Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o și m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că dacă mâine aș redeveni copilul de ieri viață mea ar arată tot așa…”

”Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu”

”Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copila din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunica care-mi ascultă muzică pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele. Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare decât mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnu’ Smiley…

Sunt bucuros, că un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineață la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tură mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față… E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viață trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.





Adauga un comentariu