Cancan

Smiley și Gina Pistol au luat decizia. Vestea care bucură pe toată lumea

Publicat: 14 aug. 2020
Smiley și Gina Pistol au luat decizia
Gina Pistol, iubita lui Smiley, va lansa în curând o melodie

Smiley și Gina Pistol au luat decizia. Cei doi sunt deciși să treacă la o nouă etapă, astfel că Gina pregătește o surpriză pentru fani. Putem spune că totul i se datorează lui Smiley care a molipsit-o și pe iubita lui cu această pasiune.

În viața Ginei Pistol a luat naștere o nouă pasiune, și anume muzica. Iar vinovat de aceasta se face iubitul ei, Smiley. Astfel, dragostea pentru muzică s-a înfiripat de când Gina a început să petreacă tot mai mult timp la Hahaha Production. Cum iubitul ei, Smiley, este un artist în vogă, și Gina vrea să-i calce pe urme și a început să ia ore de canto. Mai mult, Gina Pistol pregătește o mare surpriză fanilor.

Smiley și Gina Pistol au luat decizia

Cu toate că sunt de patru ani împreună, până acum ceva timp au ținut relația ascunsă de ochii lumii. Și, la drept vorbind, îi înțelegem fiindcă au vrut să se bucure de intimitate. Abia după izbucnirea pandemiei, Smiley și Gina Pistol au hotărât să-și asume public relația. De atunci cei doi au postat mai multe poze pe conturile de socializare.

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”

Fanii Ginei și a lui Smiley vor avea o surpriză

Gina și Smiley se susțin reciproc în activitățile fiecăruia și chiar au de gând să facă multe proiecte împreună. Ba chiar, se pare că sunt la un pas de a lansa un proiect pentru care fiecare s-a pregătit riguros.

„Gina a petrecut foarte mult timp la Hahaha Production. A fost curioasă și a întrebat despre fiecare instrument în parte. Știe fiecare buton, a ascultat cum se trag voci, cum ia naștere o melodie. Așa s-a născut dorința ei de a lua ore de canto. Nu pentru a se face cântăreață, pentru că ea are deja o meserie, ci din pasiune. Ea a simțit că își dorește să își șlefuiască vocea pentru ea însăși. Însă, orele au decurs mai bine decât se aștepta. S-a dovedit că Gina chiar are ureche muzicală, este talentată, muncitoare din cale afară”, a declarat o sursă apropiată a cuplului.

Concret, iată despre ce este vorba. Ea și Smiley înregistrează o piesă împreună. Ceea ce nu se știe momentan este dacă va fi lansată public sau dacă este doar un proiect de suflet. Smiley și Gina Pistol nu vor să dezvăluie nimic încă, dar o vor face la momentul potrivit.

Acum, că Smiley și Gina Pistol au luat decizia de a înregistra o melodie nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatul. Iar acesta sigur va fi pe măsura așteptărilor.

Adauga un comentariu