Titlurile zilei

Șoc în lumea interlopă din Iași! Petronel Corduneanu și soția lui, Alina, au fost reținuți! Mascații i-au săltat după o acțiune-fulger! Cei doi sunt cercetați pentru șantaj și influențarea declarațiilor! FOTO (Exclusiv)

Publicat: 02 apr. 2021
Petronel Corduneanu și soția lui, Alina; mascați la percheziții
Oamenii legii i-au reținut ieri pe Petronel Corduneanu și pe soția lui, Alina: cei doi sunt cercetați pentru șantaj și, respectiv, influențarea declarațiilor

Unul dintre liderii clanului Corduneanu și nevasta sa au fost reținuți ieri după-amiază de oamenii legii. Petronel Corduneanu este suspectat de șantaj, în vreme ce soția lui, Alina Filip, este cercetată pentru influențarea declarațiilor. După ce au fost duși la audieri, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore

Șoc în lumea interlopă din Iași! Unul dintre membrii marcanți ai clanului Corduneanu a fost încătușat alături de soția sa! Astfel, ieri după-amiază, mascații i-au reținut pentru 24 de ore pe Petronel Corduneanu și pe soția sa, Alina Filip, în urma unei acțiuni-fulger!
Cei doi au ajuns în vizorul oamenilor legii, care îl suspectează pe Petronel Corduneanu de șantaj, iar pe nevasta lui – de influențarea declarațiilor.

Ieșeanul Petronel Corduneanu, reținut pentru șantaj

Surse judiciare au afirmat faptul că, recent, Petronel Corduneanu ar fi șantajat o cunoscută, amenințând-o cu acte de violență, să continue să scoată diverse sume de bani de la Western Union, pe numele ei. Aceleași surse au precizat că, de fapt, banii scoși de femeia respectivă ar fi ajuns la Petronel Corduneanu. Numai că, din câte se pare, la un moment dat, femeia a refuzat să îi mai facă acest serviciu membrului clanului Corduneanu. Banii ar fi provenit din diferite activități ilicite care s-ar fi desfășurat în diverse state din Europa, în special din vestul continentului.

Soția lui Petronel, Alina Filip, dusă la audieri pentru influențarea declarațiilor

Aceleași surse judiciare au mai afirmat că, după ce a fost amenințată, femeia care scotea banii de la Western Union a decis să meargă la Poliție.
Astfel, oamenii legii au demarat cercetările. Numai că, spun sursele amintite, soția lui Petronel Corduneanu, Alina Filip, ar fi încercat să o determine pe victimă, dar și pe martori să-și schimbe declarațiile date inițial. Totul în schimbul sumei de 10.000 de lei. Totuși, aceștia ar fi refuzat să-și modifice declarațiile, acum ajungându-se în acest punct. Urmează ca procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu Petronel Corduneanu și Alina Filip. Așadar, nu este exclus ca anchetatorii să propună instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile în acest caz. Dacă se va întâmpla acest lucru, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași vor hotărî dacă se impune luarea unei astfel de măsuri preventive.

Membrul clanului Corduneanu, acuzat în trecut de fapte similare

În trecut, Petronel Corduneanu a fost acuzat de anchetatori de comiterea unor infracțiuni similare. Așadar, în urmă cu aproximativ 3 ani, Petronel Corduneanu a fost oprit în trafic de mascați. Acesta a fost dus la locuința lui din zona Târgu Cucu, unde a avut loc percheziția domiciliară. Totul a durat câteva ore. După miezul nopții a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost dus în fața procurorului de caz.

Atunci, plângerea împotriva lui a fost depusă de un tânăr, un fel de agent imobiliar care căuta ponturi imobiliare, după care le vindea mai departe unor persoane cu bani. Petronel Corduneanu l-ar fi împrumutat cu bani pe denunțătorul său, iar acesta din urmă nu i-ar fi returnat, susținând că se simte șantajat și amenințat. Cătălin S. a depus plângerea, chiar dacă între membrii clanului Corduneanu și el ar fi existat o relație de amiciție mult mai veche. Între ei ar fi existat chiar și un contract de vânzare-cumpărare a unui teren situat în zona Metro. Pe de altă parte, Petronel Corduneanu a susținut atunci că, în realitate, denunțătorul său l-ar fi înșelat.

Comentarii
 • De ce BZI scrieti articole despre toti parlitii si saracii ?
  Ar trebui sa scrieti despre mine cel mai bogat notar din valea lupului florea bogdanel care stau pe 1,5 milioane euro cash in vila mea de langa cimitirul evreiesc ca nu dau impozitili clientilor statului roman ca suleap si di asta nu pot duci banii la banca sa nu ma prinda

 • ȘOC ERA DACA SE DUCEAU LA MUNCĂ! ALINA E O FOSTA PROSTITUATĂ SI MAJORITATEA BANILOR IA FACUT DIN PROSTUTUTIE IN JAPONIA STIE LUMEA BUNĂ ‘ IAR ROABA ASTA DE CACAT PETRONEL E SIFON CU ACTE IN REGULĂ…..MAI BINE ATI ANCHETA CUM DUPA O CONDAMNARE DE 15 ANI CU EXECUTARE A FOST ACHITAT…..ASTA E ȘOC! AR CADEA TOATA CURTEA DE APEL IAȘI

 • De ce nu investigați si sa arătați oamenilor cum a fost achitat kktu asta in celălalt dosar?! Tribunalul ii da 15 ani cu executare, dupa care curtea o lălăie si o lungește pana se prescriu faptele, dupa care dau achitare. Asta la 10 ani dupa sesizarea făcută de procurori prin rechizitoriu. Despre ce fel de justiție vorbim noi ca avem în tara asta?! Va spun eu! O justiție care nu si asuma răspunderea, iar când vezi si din astea, clar coruptă! Nu i a întrebat nimeni de ce au făcut asta, de ce nu au aplicat legea, etc. Dar în schimb au salarii foarte mari și pensii speciale uriașe.

 • Un butoi de cacat si o curva devenita mare ,,doamna,,! Fraierul merge la bulau si ea se apuca iar de lins pule,ca asta se pricepe de minune! Marele clan de turnatori la sri,asa se explica cum fenteaza legea! I a batut oarza de le- a sarit mucii,apoi fuga la ciripit la politie…..halal interlop!

 • Nu stiu cum se face si cum se drege, dar toata familia Corduneanu ajunge la puscarie.
  Daca se lauda ca sunt asa baieti destepti, de ce nu se orienteaza spre altceva ??

 • Domnilor cum e posibil ca acesti indivizi care nu au muncit o zi in viata lor sa mai detina si imobiliate,!!!
  #confiscarea averii pana demonstreaza de unde are bani
  #valabil pentru toti

 • Alina ,sazi linistita ca Emi Cioata Cuculet mic are de grija de tine cit sta bossul la puscarie .Cucu mic tine pizda strimta si in fundulet nu te doare ,sex non-stop .

 • Ati sufocat pe multi ca ati stat o luna la Santorini ceea ce basinosii astia care va injura acum nu au nici vise sa mearga in vacante …asta e viata una calda una rece

 • Alina kurva cu diploma, prostituție in Japonia si Israel. A supt mult acolo pentru al întreține pe maldarul asta plin de kakat.

 • Acum spuneți și voi cum primiti bani de la corduneni și oameni de afaceri, iar când nu va mai plătesc începeți să dați din gura!! Pentru o mie de euro închideți gura, dar când se opresc din plati repede ii postați!

 • Dar o acțiune a mascaților in casele interlopilor de vis a vis de Golia sau de Y-urile de pe Independentei când? Nu cred că ar pleca cu mana goala… Acolo se organizează traficul de cerșetorie din centrul Iașiului

 • Alina e o adevarata doamna!Daca e adevărat ,înseamnă ca și a susținut bărbatul !E posibil sa fie și un abuz’Nu o comparați cu Ramona a lui Adrian care a fugit cu peștii de la București .

 • Eu am făcut facultatea cu Alina.E o persoana super cu frica lui D zeu ,nu cred ca ar face așa ceva.Are doi copii care se ocupa de ei fără bone și alte ajutoare! E o super femeie!Love 🌺

 • Ăștia care au făcut plângerea sunt indivizii care fac trafic de țigări și care vând in Tg Cucu!Niste informatori la garda care vând de 15 ani țigări și nu i a luat nimeni cu filmări și probe la ziar!E posibil sa fie și un abuz !Chiar am sa urmăresc acest caz!

 • Petronel primise achitare Pt ca nu exista fapta .Dacă aveau probe nu le mai dădea drumu! E posibil sa fie un abuz!Petronel e liniștit !E un familist convins!

 • Presupusa victima este o traficanta de țigări cu cazier și omul gărzii !Ce spune garda ,aia face!O are garda la mâna și executa ce spune garda Pt a nu se duce ea la pușcărie !Are casa de la stat in centru orașului !Am făcut noi vecinii nenumărate plângeri ca tin țigări in casa statului și nu s a luat măsuri !

 • Tu asta care zici de Japonia ,ești tare invidios pe femeia omului!Suferi mult după o așa femeie!Sunt de 20 ani împreuna !Lasa i sa fie fericiti !

 • Femeia aceasta așa cum o vedeți este o femeie modesta ,muncitoare si cu mult bun simt !Construia o casa acum 2 ani pe Str Colonel LANGA și se uca pe acoperis după muncitori ,râdea cu ei le aducea prânzul și mânca câte o data cu muncitorii.👍

 • strigati tare sa se stie
  sunt bolnav de jmekerie,
  strigati tare peste tot
  ca sunt mare mafiot!

  tiaduci aminte petronele? :))))))) lasai pe agarici astia din presa sa vb mult ji bine.. 😉 nu se uita lei la pisicute.. 😉 se stieee.. 😉

 • Ce se întâmpla la IPJ Iasi ? Se droghează oameni ? Cum sași aresteze informatori ? Ferească Dumnezeu in ce lume trăim , multă muie sifoanelor ,

 • Femeia lui Beleaua a rupt cucuveaua când a plecat el la Bulău , și lui Alinuța i se mai spune rupe curu :)) ii place in funduleț

 • Presupusele victime sunt verișorii lui Petronel.Petronel i a ajutat 12 ani.Și când nu ia mai ajutat ,au făcut plângeri mincinoase apoi cereau bani.

 • Presupusa victima are cazier Pt trafic de țigări.Dacă doriți sa o vedeți o găsiți in Tg Cucu unde întoarce tramvaiul 6 ,vinde țigări de contrabanda ,țigările polițiștilor!Este protejata polițiștilor!!!!

Adauga un comentariu