Actualitate

Sorin Grindeanu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa PSD: „Vrea să rupă voturi ca să intre în Parlament“

Publicat: 27 nov. 2020
Sorin Grideanu susține o conferință de presă
Fostul premier Sorin Grindeanu

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grineanu a vorbit vineri, 27 noiembrie, despre atacurile lansate de liderul Pro România, Victor Ponta, la adresa social-democraților. Sorin Grindeanu susține că Victor Ponta încearcă să obțină voturi din partea stângii pentru a putea atinge pragul electoral și pentru a intra în Parlament.

„Toate declaraţiile lui Victor Ponta le privesc din dorinţa de a face pragul electoral ProRomânia, din dorinţa, spunea domnul Iliescu în ’90, de a băga sula în coaste, PSD-ului de data aceasta, de a rupe voturi din zona de stânga astfel încât ProRomânia să acceadă în Parlament. Toate aceste declaraţii nu au niciun fond”, a declarat Sorin Grindeanu..

Sorin Grindeanu: „Suntem singurul partid care are un program de guvernare foarte bine pus la punct“

Liderul social democrat s-a arătat optimist legat de câștigarea alegerilor parlamentare și precizează că își dorește guvernarea.

„Dorim să câştigăm aceste alegeri. Sperăm să avem o diferenţă confortabilă între noi şi cei de pe locul doi. Tabloul complet îl vom vedea după ce se închide numărătoarea. PSD îşi doreşte să guverneze pentru că este singurul partid care are un program de guvernare foarte bine pus la punct“, a menționat Sorin Grindeanu.

Acuzații de blat între PSD și PNL

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că social-democraţii îşi doresc să piardă alegerile.

„A fost un blat asimetric. În sensul în care domnul Ciolacu şi cei din jurul lui spunea să tăcem din gură, să o încasăm de la Iohannis. A fost faimosul fake-moţiune. Să faci o moţiune de cenzură dar să nu te prezinţi la ea. Cu scopul de a nu trece. Şi acum participă la alegeri pentru a nu le câştiga. Nu cumva să-i deranjeze. Nu ştiu cine le-a băgat în cap. Probabil nişte securişti, ăia care se jură ei la icoane. Le-au spus fiţi atenţi, staţi cuminţi, lăsaţi să vă bată Iohannis, nu spuneţi nimic, că după 6 se ceartă USR cu PNL şi vă cheamă pe voi să votaţi Guvernul şi mai vă dau şi vouă nişte funcţii. Eu cred că nu o să le dea nimic. Şi nici nu merită dacă mă întrebaţi, dar nici opoziţie nu au făcut”, a spus Victor Ponta.

Sorin Grindeanu, anunțat ca un posibil premier

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre propunerea social democraților pentru postul de prim ministru. Marcel Ciolacu susține că PSD are mai multe variante de premier. „Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dâncu şi mulţi alţii“, a spus preşedintele PSD.

„Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti. Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar. Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol“, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre posibilele nume de premieri pe care PSD s-ar putea baza în cazul în care ar trebui să guvernze.

Comentarii
  • Vă rog ajutați mă ! Cine este acest Grindianu ? Oare este acel pupători de cur a lui Ponta ? Individul care la dat afară psdei și el plângea încuiat că nu pleacă ?

  • Nu e fostul pupator in cur de zdragnea actualmente la beciul domnesc,lider de frunte PSD.Unii n-au onoare ling si unde scuipa,de fapt asa-i tot clanul asta rosu mafiot

Adauga un comentariu