Diete si regimuri

Spirulina și pierderea în greutate: această algă te face cu adevărat să slăbești?

Publicat: 23 ian. 2020

Spirulina și pierderea în greutate. Suntem din nou în vânătoare de kilograme, iar spirulina ne-ar putea ajuta!

Căutarea cifrei perfecte este foarte dificil de realizat și, în ciuda dietelor și a utilizării diferitelor produse, persoanele care încearcă adesea ajung să renunțe.

Dacă acesta este cazul dvs., fiți conștienți că Arthrospira Platensis vă poate ajuta să vă atingeți obiectivul, deoarece printre numeroasele sale beneficii, există presupuse puteri în ceea ce privește pierderea în greutate.

Aceste presupuse puteri ar fi exploatate și de prințesa britanică Kate Middleton încă de la sarcinile lor, prin consumarea unui smoothie de detoxifiere pe bază de spirulină și kale pe zi.

Spirulina și pierderea în greutate

Așadar am vrut să aruncăm o privire mai atentă asupra acestui aspect și am condus ancheta.

În realitate, capacitățile organismului nostru activează acest superfood (cum ar fi accelerarea metabolismului, creșterea energiei și controlul apetitului) și care i-au oferit virtuți de slăbire, adesea lăudate de oameni de știință.

Cu toate acestea, nu este suficient să consumăm acest super aliment pentru a fi slab. Spirulina acționează indirect în pierderea în greutate, promovând în același timp o sănătate bună.

Spirulina scade cu adevărat greutate?

Pentru a pierde cu succes acele kilograme în plus, este necesar ca cheltuielile de energie (adică caloriile arse) sa fie mai mari decât aportul de energie (caloriile ingerate), astfel încât organismul activează metabolismul și se poate folosi pe depozitele de grăsimi pentru a le elimina.

Prin urmare, este important să vă reechilibrați echilibrul energetic, ceea ce înseamnă uneori reducerea absorbției calorice, dar este mai ales o problemă de reechilibrare a naturii a ceea ce mâncați și de a impinge organismul să cheltuiască mai mult.

Spirulina și pierderea în greutate. Beneficiile spirulinei

Acesta este motivul pentru care repetăm ​​întotdeauna că există o singură combinație câștigătoare pentru a dispariția kilogramelor în plus: asocierea unei schimbări în comportamentul său alimentar, fără a te priva de nutrienți esențiali, cu practicarea activitatii fizice regulate pentru a scăpa de grăsimi și calorii.

S-ar putea să nu vi se spună că administrarea de spirulină vă va scapa fără efort de kilograme, dar acest întreg proces este susținut de acest cianobacterium.

În plus, acest aliment nutritiv plin de beneficii face parte dintr-o dietă echilibrată.

Prin aceasta, este un aliat natural foarte interesant dacă vrei să slăbești permanent, fără ca sănătatea ta să sufere și prin adoptarea unui stil de viață inn general bun.

Utilitatea spirulinei într-un proces de slăbire

Este foarte interesant să suplimentați o dietă de slăbire cu o sursă de spirulină, ca însoțitor la mâncare și asta pentru că are mai multe caracteristici interesante:

Sursa de proteine
Stimularea energiei și a metabolismului
Acțiune de detoxifiere
Acțiune de suprimare a apetitului
Aport redus de caloriiloading...

Adauga un comentariu