Cancan ultimă oră

Ștefan Bănică Jr, deranjat de gestul fostei partenere de viață! Ce s-a întâmplat cu apartamentul cumpărat pentru fiul său?

Publicat: 28 aug. 2021
Stefan Banica Jr. isi sprijina capul pe maini
Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România

Ștefan Bănică Jr și fiul lui, Radu Ștefan, au o relație excelentă iar puștiul pare să aibă toate calitățile pentru a călca pe urmele tatălui său. Actorul a fost, însă, supărat pe mama băiatului.

Ștefan Bănică Jr și fosta lui iubită, Camelia, au încercat și chiar au reușit să păstreze o relație civilizată, de dragul fiului lor, Radu Ștefan.

Totuși, a existat un moment în care actorul s-a supărat extrem de tare pe fosta lui parteneră, din cauza unui gest pe care femeia l-a făcut în urmă cu câțiva ani.

Ștefan Bănică, supărat și că fosta iubită i-a cerut mai mulți bani la pensie alimentară

Ștefan și Camelia s-au despățit în anul 2006, iar la ”divorț”, actorul a cumpărat un apartament cu trei camere (a plătit 72% din valoarea lui) pe care l-a trecut pe numele fiului lor.

În 2017, cu doar 3 zile înainte ca Radu Ștefan să împlinească 14 ani, Camelia a vândut apartamentul respectiv, fără să-l anunțe pe actor. Gestul l-a deranjat enorm pe Ștefan Bănică Jr, mai ales că ulterior, fiul său și mama lui au ajuns să locuiască la părinții femeii.

Informațiile apar într-un dosar judecat acum 3 ani, în care Camelia cerea majorarea pensiei alimentare.

Conform informațiilor din dosar, Ștefan Bănică a plătit 4.000 de lei în fiecare lună pentru fiul lui și nu a întârziat niciodată cu plata pensiei alimentare. Chiar și Camelia a recunoscut în fața judecătorilor că Bănică a fost în permanență prezent în viața băiatului și s-a implicat în creșeterea și educarea acestuia.

Imobilul, vândut fără acordul artistului

În aceste condiții, Bănică a argumentat, iar judecătorii i-au dat dreptate, că nu este oportună mărirea sumei lunare pe care o plătea ca pensie alimentară.

De asemenea, a arătat că situația locativă a minorului s-a agravat, nemaiavând stabilitatea unui loc care era proprietatea lui, locuind cu chirie prin mai multe locuri și apoi la bunicii materni”, se arată în dosar.

Anchetă socială: ”Tatăl s-a implicat în viața și activitatea minorului”

Judecătorii au soliciat și o anchetă social, iar rezultatele acesteia au scos în evidență împlicarea lui Bănică în viața și activitatea fiului său. De asemenea, psihologii au stabilit că Ștefan Radu are condiții bune alături de mama lui iar relația dintre cei doi este foarte bună.

”Conform rapoartelor de anchetă socială efectuate în cauză reclamantul locuiește împreună cu mama pârâtă și bunica maternă într-un imobil apartament compus din patru camere și dependințe, proprietatea bunicilor materni,(…). De asemenea, rezultă că tatăl a menținut relații interpersonale și contacte directe cu minorul, fiind implicat în viața și pregătirea școlară și profesională a acestuia și a contribuit în mod constant la cheltuielile de creștere și educare ale minorului, atât prin plata pensiei de întreținere, cât și în natură”, se mai arată în dosar.

În final, judecătorii au stabilit că banii pe care Ștefan Bănică îi plătea cu titlu de pensie alimentară sunt suficienți și nu se justifică o majorare a acestei sume. De altfel, fiul lui Bănică a împlinit 18 ani și conform legii, nu mai are dreptul la pensie alimentară din partea tatălui său.

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu