Cultural

Ștefan Bănică Jr., reacție la afirmațiile Irinei Nistor. Ce replică îi dă artistul

Publicat: 26 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ștefan Bănică Jr. reacție la afirmațiile Irinei Nistor. Ce replică îi dă artistul
Stefan Banica Jr. a avut o reactie in mediul online dupa declaratiile facute de Irina Margareta Nistor

Ștefan Bănică  Jr. îi dă replica criticului de film Irina Margareta Nistor, după ce aceasta a susținut public că un nou film din seria „Liceenii” va fi lansat curând. Artistul s-a arătat revoltat de afirmațiile Irinei și a subliniat că i-ar fi plăcut să fie contactat înainte ca ea să facă asemenea declarații.

Ștefan Bănică Jr., reacție la afirmațiile Irinei Nistor

Irina Margareta Nistor susținea, cu doar câteva zile în urmă, că un nou film din seria „Liceenii” va fi lansat. Mai mult decât atât, conform criticului de film, Radu Ștefan și Violeta, copiii lui Ștefan Bănică Jr. ar fi urmat să facă parte din distribuție. Știrea a circulat cu rapiditate și multe publicații au preluat informația, toate entuziasmate de anunțul Irinei.

Din păcate, se pare că ideea unui film marca „Liceenii” se află în prezent doar la stadiul de proiect, și nu s-a realizat nimic concret în acest sens. Ștefan Bănică Jr. a infirmat spusele Irinei și s-a arătat deranjat de faptul că numele copiilor săi a fost adus în ecuație, fără permisiunea sa, potrivit redactia.ro.

Ștefan Bănică Jr. a oferit o replică tranșantă pe pagina personală de Instagram și a elucidat misterul. Fanii „Liceenii” trebuie să mai aștepte până vor vedea o continuare, acest lucru este sigur!

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei «Liceenilor» și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria «Liceenilor», dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a scris Ștefan Bănică Jr.

Irina Margareta Nistor, declarații controversate la radio

Invitată într-o emisiunea radio, Irina Nistor susținea că o peliculă, continuare a celebrei serii „Liceenii” , va fi lansată curând. Ba chiar dezvăluia și o parte dintre numele care fac parte din distribuție.

„Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului «Liceenii». Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, fusese afirmația criticului de film.

Adauga un comentariu