Stiri si curiozitati

Tălmăcirea viselor: Ce semnifică visele și cum ne protejăm de cele rele

Publicat: 23 nov. 2021
grafica barbat care doarme si viseaza
Specialiștii în tălmăcirea viselor spun că este bine să avem la capătul patului o capcană de vise

De mulți ani, tălmăcirea viselor este considerată o întreagă știință. Specialiștii consideră că sănătatea mentală a omului este în strânsă legătură cu visele pe care acesta le are. Oniromanția este considerată arta de interpretare a viselor. Prin semnificația și tălmăcirea viselor oamenii își pot rezolva anumite probleme pe care le au în viața de zi cu zi.

Visele reprezintă o modalitate prin care oamenii se pot autocunoaște mai bine. De asemenea, aceștia pot descoperi lucruri interesante despre psihicul dar și emoțiile pe care le simt. Există și un dicționar de vise în care poți descoperi lucruri foarte interesante aflate în strânsă legătură cu simbolurile care se ivesc în vise.

femeie care doarme si tine plapuma peste fata
Un alt simbol care apare frecvent în vise este sângele

Tălmăcirea viselor: Adevăruri care te vor surprinde

Există foarte multe legături dintre întâmplările reale din viața unui om și visele acestuia. De multe ori, visele te pot preîntâmpina despre unele situații neplăcute care urmează să se întâmple în viața ta, astfel ajutându-te să te ferești de unele situații.

De exemplu, atunci când o persoană visează un șarpe, acest lucru poate avea mai multe semnificații. Cel mai frecvent vis în care apare un șarpe este atunci când o persoană este atacată de acesta. Acest fapt semnifică una din expresiile majore ale inconștientului, fiind simbol al răului și al diavolului, indiferent sub ce formă apare în vis.

Banii, la fel sunt unul dintre cele mai frecvente simboluri care apar în vise. Indiferent dacă persoana visează bancnote sau monede, acestea simbolizează energia sufletească. De cele mai multe ori, banii apar în visele bărbaților, simbolizând capacitatea bărbaților de a iubi și de a reuși în viață. În cazul în care banii sunt visați de către o femeie, aceștia reprezintă simbolul speculațiilor erotice.

femeie care doarme
Există foarte multe legături dintre întâmplările reale din viața unui om și visele acestuia

Un alt simbol care apare frecvent în vise este sângele. Acesta simbolizează faptul că în viața reală persoana urmează să se confrunte cu probleme destul de mari, mai ales în plan material. Dacă în vis sângele curge dintr-o rană, atunci acesta semnifică faptul că te vei confrunta cu o boală.

Atunci când femeile se visează îmbrăcate în rochie de mireasă atrag moartea. Rochia de mireasă în vis are conotații negative, însemnând moartea. În schimb, dacă o femeie visează pe altcineva că poartă o rochie de mireasă, atunci acest vis ar putea aduce fericire în dragoste.

grafica femeie intr-o lume ireala a viselor
Visele reprezintă o modalitate prin care oamenii se pot autocunoaște mai bine

Capcana de vise: Simbol protector pentru visele rele

Capcana de vise a devenit un simbol internațional al unității și al păcii. Nu există magazin de produse artizanale din care să lipsească capcana pentru vise. De obicei, acestea sunt făcute din lemn cu țesătură sub forma unei pânze de păianjen. Bilele colorate nu lipsesc niciodată, acestea reprezentând visele, care se prind în ea.

Iar pe acele pene care sunt agățate de fiecare dată de baza cercului de lemn se spune că alunecă visele bune și pătrund în mintea noastră. Pe cele rele, vântul le spulberă departe. Capcana de vise se pune lângă pat, într-un loc în care poate căpăta prima lumină a dimineții. În timpul nopții, visele bune rămân în capcană, iar cele rele rămân prinse în pânza capcanei. Din moment ce primele raze de soare ating capcana de vise, acestea sunt luate de vânt și spulberate.

o capcana de vise cu pene si bile colorate
Capcana de vise a devenit un simbol internațional al unității și al păcii

Specialiștii în tălmăcirea viselor spun că este bine să avem la capătul patului o capcană de vise, acestea fiind adevărate talismane care protejează sufletele și liniștea celor adormiți pe timp de noapte. Capcana de vise este bine venită în fiecare dormitor, asigurând armonia, confortul și nopți cu vise frumoase.

Adauga un comentariu