National

Tânăr de 31 de ani, găsit fară suflare în parcarea unui centru comercial din Constanța

Publicat: 17 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânăr de 31 de ani găsit fară suflare în parcarea unui centru comercial din Constanța
Un tanar de 31 de ani a fost descoperit fara suflare intr-o pozitie nefireasca in parcarea unui centru comercial din Constanta

Un tânăr de doar 31 de ani a fost găsit fară suflare în parcarea unui centru comercial din Constanța. Costin, pe numele său, a fost descoperit de paznicul magazinului. Întreaga scenă a avut loc vineri, 12 martie. În ziua respectivă, tânărul a mers la locul de muncă de unde a fost trimis acasă deoarece consumase băuturi alcoolice.

Ajutoarele medicale care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru Costin.

Tânăr de 31 de ani, găsit fară suflare

Autoritățile au fost surprinse de poziția nefirească a trupului neînsuflețit al tânărului.

„Solicitarea a fost în jurul orei 15:40, în data de 12.03. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje, unul SMURD B și unul SMURD C”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea, pentru Repulica.

Costin era în poziția de șezut pe o bară din parcarea mall-ului, picior peste picior și cu capul aplecat. În urma necropsiei a ieșit la iveală faptul că tânărul consumase substanțe interzise înainte să moară în condiții suspecte. Organele de ordine au percheziționat rucsacul găsit lângă tânărul mort, în care au descoperit mai multe foițe din care se pot prepara țigări.

În urma celor petrecute, agenții au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, in rem.

Strângere de fonduri pentru înmormântarea lui Costin

Prietenii tânărului de 31 de ani găsit fară suflare în parcarea unui centru comercial din Constanța au făcut o strângere de fonduri pentru înmormântare în mediul online. Părinții lui Costin sunt decedați, iar singurele rude pe care acesta le mai are în viață nu au posibilități financiare.

Potrivit ultimelor informații strângerea de fonduri a fost încheiată, iar oamenii au donat pentru înmormântarea lui Costin.

„În cursul zilei de ieri am aflat cu amărăciune faptul că unul din prietenii noștri, Costin, a decedat subit la doar 31 ani. Cauzele sunt încă necunoscute, iar familia lui nu are posibilități, părinții fiind ambii decedați, iar singurele lui rude sunt bunica, aproape 90 ani și un unchi care muncește pe unde apucă.

Alături de câțiva prieteni am decis să facem tot ce se poate pentru a-i oferi prietenului nostru o înmormântare creștinească și vă rugăm să ne ajutați să strângem cât de mult. Vă rog din suflet pe toți cei care au posibilitatea și doresc să ne ajute în tentativa noastră de a da o mână de ajutor familiei îndoliate! Vă mulțumesc anticipat!”, a scris Mihai Luka, inițiatorul strângerii de fonduri.

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap

O tânără de 20 de ani a fost găsită spânzurată pe 14 martie la Iasi. Povestea începe undeva în jurul orei 10:30, când un bărbat anunța că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament. Imediat un echipaj medical a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Din spusele acestora, femeia era moartă de câteva ore. Polițiștii criminaliști au împânzit zona și au făcut verificări.

Adauga un comentariu