Prima pagină » Cancan » Tatăl lui Jador a recunoscut că artistul are iubită. Cine este aceasta și ce ocupație are

Tatăl lui Jador a recunoscut că artistul are iubită. Cine este aceasta și ce ocupație are

07 feb. 2024, 11:10,
BZI.ro, în Cancan

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, a recunoscut că artistul are iubită și este singur, așa cum se mai plânge el uneori. Așadar, manelistul, care este unul dintre cei mai râvniți burlaci din industria muzicală, ar fi luat deja. În prezent, Jador se află în Republica Dominicană, unde participă la Survivor All Stars, în echipa „Faimoșilor”.

Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci din industria muzicală. Simpatic, cu o carismă de invidiat și cu un succes profesional la care unii doar visează, cântărețul este dorit de foarte multe domnițe care și-ar dori să fie la brațul său. Însă, mare ghinion! Pentru că s-a aflat că acesta iubește în taină de ceva timp.

Tatăl lui Jador a recunoscut că artistul are iubită

Manelistul Jador, în vârstă de 28 de ani, are iubită și nu o spunem noi ci chiar tatăl artistului, Romeo Dumitrache. Contactat de jurnaliștii de la Click!, bărbatul ne-a mărturisit cu cine se iubește fiul său.

„Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club”, a spus Romeo Dumitrache!

Jador provine dintr-o familie religioasă

Tatăl lui Jador a mai dezvăluit și faptul că atât el, cât și întreaga lui familie merg des la Biserică, deoarece fără Dumnezeu nu se face nimic în viață.

„Merg destul de des la Biserică chiar și de două ori pe săptămână: duminica și miercurea sau duminica de două ori pentru că la noi aici se face slujbă dimineața și seara. De fiecare dată mă rog pentru binele familiei, pentru sănătatea și reușitele lor. Sunt mândru de Jador, normal, de unde a ajuns. Orice părinte ar fi mândru de realizările copilului său”, a mai spus Romeo Dumitrache.

Artistul participă la Survivor All Stars

De o lună, Jador se află în Republica Dominicană unde participă la „Survivor All Stars”. Cântărețul face parte din tabăra „Faimoșilor” și se descurcă foarte bine la mai toate probele de pe traseu. Ba mai mult, acesta a spus de mai multe ori public că își dorește să câștige mare trofeu și premiu de 100.000 de euro din concurs, bani pe care vrea să îi ofere copiiilor fără posibilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *