Cancan ultimă oră

Telespectatorilor nu le-a venit să creadă. Cătălin Măruță a adormit în direct

Publicat: 15 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cătălin Măruță a adormit în timpul emisiunii care îi poartă numele. Prezentatorului i-au picat pleoapele în timp ce cunoscuta cântăreață de muzică populară, Saveta Bogdan, îi prezenta rețeta unei plăcinte pe care i-o adusese în platou și pe care chiar ea o făcuse. Doar că Măruță adormise, iar artista nu a mai sțiut cum s-o dreagă, pentru a-l salva pe prietenul ei.

Saveta Bogdan a venit cu mare entuziasm în emisiunea ”La Măruță”, prezentată de soțul Andrei, și a început să înșire ingredientele și modul de preparare a plăcintei pe care o adusese. ”Plăcintă făcută de Saveta Bogdan!”, a spus Măruță, care s-a așezat pe canapea. Cântăreața a început să povestească. Doar că Măruță a adormit! Și ea tot a povestit, a râs de situația pe care a vrut, totuși, s-o salveze. Nu știa că este o farsă marca Măruță!

Cătălin Măruță a adormit în timpul emisiunii lui. Saveta Bogdan a preluat frâiele

La un moment dat, cineva din platou a intervenit. L-a trezit pe Cătălin Măruță cu o cafea. Degeaba, după ce Saveta a continuat povestirea, prezentatorul a adormit din nou. ”Ai băut cafeaua? Trebuia și zahăr”, a urlat, aproape, Saveta Bogdan. A făcut și câteva semne, puțin disperată, către cei din platou să nu-l filmeze. Măruță se mai trezea, dar adormea la loc. Cântăreața a început să laude buchetul de flori pe care-l primise acolo, de ziua ei. ”Vai, da ce buchet!” S-a ridicat și a anunțat că va cânta. ”La mulți ani, paharul sus”, o să cânt, i-a spus lui Măruță, care, însă, dormea.

Saveta Bogdan se pregătea să cânte, lăsându-l pe Cătălin Măruță dormind, pe canapea. Prezentatorul s-a ridicat brusc și a speriat-o! ”Vai, da ce m-am speriat când te-am văzut că adormi! Mă gândeam, ce-o să zică lumea? Mi-am zis, ce se întâmplă oare? Eu făceam semne să nu te dea în direct”, a spus Saveta. Iar Cătălin Măruță a remarcat aspectul și i-a mulțumit. ”Ați vrut să mă salvați, am văzut”, a comentat Măruță.

Adauga un comentariu