Cancan ultimă oră

Teodora și Alex de la „Insula iubirii” au făcut nunta. Unde au avut loc petrecerea și botezul fetiței Emma

Publicat: 28 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Teodora și Alex de la Insula iubirii au făcut nunta. Unde au avut loc petrecerea și botezul fetiței Emma
Teodora și Alex de la „Insula iubirii” au făcut nunta

Teodora și Alex, de la „Insula iubirii” au făcut nunta. Cei doi au ajuns în fața altarului și tot în aceeași zi a avut loc și botezul fetiței lor, Emma. Teodora Marcu (19 ani) a postat pe instagram mai multe filmulețe și fotografii din cea mai fericită zi a vieții sale.

Fosta concurentă de la emisiunea difuzată de Antena 1 și-a anunțat, astfel, fanii că a făcut nunta cu Alex (31 de ani), tatăl fiicei lui. Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” au făcut nunta.

Unde a avut loc evenimentul

Fericitul eveniment a avut loc la un restaurant din Poiana Brașov. Acolo invitații au petrecut până în zori, după ce inițial cei doi miri au mers la altar pentru a depune jurământul în fața lui Dumnezeu.

În cadrul nunții au fost păstrate mai multe tradiții, inclusiv cel al furatului miresei, după cu se observă din imaginile postate pe Instagram de către mireasă.

În același timp cu nunta, a avut loc și botezul fiicei celor doi, Emma. Momentul emoționant a fost și el surprins în câteva imagini, postate ulterior pe internet.

Teodora și Alex au devenit, în vară, părinții unei fetițe

Foștii concurenți de la „Insula Iubirii”, Teodora Marcu (19 ani) și Alex (31 de ani), au devenit părinți pentru prima dată în luna august a acestui an.

Teodora a anunțat pe rețelele de socializare că a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ea și Alex au surprins pe toată lumea cu anunțul că vor deveni părinți. Ei au intrat în “Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Deși sunt căsătoriți, s-au lovit de-a lungul timpului de unele probleme de cuplu care i-au făcut să se întrebe dacă este bine sau nu să rămână împreună. La scurt timp după părăsirea show-ului, cei doi au făcut anunțul cel mare, că Teodora va aduce pe lume un copil, iar ieri cei doi au făcut și nunta.

Adauga un comentariu