Actualitate

Terenurile Elenei Udrea au fost licitate la jumătate de preț. ANAF încearcă să recupereze prejudiciul din dosarul Gala Bute

Publicat: 18 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Terenurile Elenei Udrea au fost licitate la jumătate de preț. ANAF încearcă să recupereze prejudiciul din dosarul Gala Bute
Terenurile Elenei Udrea din nordul Bucureștiului sunt licitate la jumătate din preț, după mai multe tentative eșuate ale ANAF să recupereze prejudiciul din dosarul Gala Bute

Terenurile Elenei Udrea din nordul capitalei sunt licitate la jumătate din preț, după ce ANAF a încercat să recupereze prejudiciul din dosarul Gala Bute. Încă din anul 2018 ANAF încearcă să recupereze cei peste 8 milioane de lei prejudiciaţi.

Terenurile Elenei Udrea din nordul Bucureștiului sunt licitate la jumătate din preț, după mai multe tentative eșuate ale ANAF să recupereze prejudiciul din dosarul Gala Bute.

Până acum nu s-au găsit cumpărători pentru avuția fostului ministru al Turismului, încarcerat la penitenciarul Târgșor, după condamnarea de 6 ani de închisoare.

Din 2018 până în prezent, ANAF încearcă să recupereze prejudiciul de peste 8 milioane de lei pe care Elena Udrea l-a făcut. Instituția statului a demarat mai multe licitații, în speranța că România va reuși să astupe gaura financiară pe care fostul ministru a creat-o.

Șansele să fie recuperați banii par să scadă de la an la an. La ultima licitație, terenurile blondinei lui Traian Băsescu au fost lăsate la jumătate de preț, dar tot nu a fost găsit un client.

Este deja a treia tentativă de vânzare a terenurilor pe care Elena Udrea are sechestru. Prețul proprietăților de peste 5.000 de metri, Sectorul 1, București, strada Constantin Godeanu, a ajuns unul derizoriu.

Licitația va avea loc pe data de 6 iunie, iar suma de pornire va fi de 1,1 milioane de lei, la care se adaugă TVA de 19% la valoarea finală. Inițial, aceleași parcele costau 2,2 milioane de lei.

Pentru a recupera prejudiciul de 8.116.800 lei, proprietățile fostului ministru au fost scoase în licitație publică, din nou. În timpul în care fostul ministru al Turismului își săvârșește pedeapsa de 6 ani, ANAF face demersurile necesare, dar rezultatele din mult prea greu.

Comentarii
Adauga un comentariu