Cancan ultimă oră

Theo Rose, despre momentele de gelozie! Cum vede artista viitorul relației cu iubitul ei, Alex Leonte: „Nu sunt o tipă simplu de controlat”

Publicat: 20 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Theo Rose despre momentele de gelozie Cum vede artista viitorul relației cu iubitul ei Alex Leonte Nu sunt o tipă simplu de controlat
Theo Rose ofera detalii cu privire la relatia pe care o are

Theo Rose și-a deschis sufletul și a vorbit despre certurile cu iubitul ei, Alex Leonte, dar și despre geloziile care s-au ivit uneori în relația celor doi! Uite ce confesiuni a făcut fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Theo Rose este, fără doar și poate, una dintre cele mai talentate și frumoase artiste din România! Îndrăgita artistă se bucură de un succes formidabil pe plan muzical. După ce a participat în cadrul show-ului de modă de la Kanal D, cântăreața a doborât record după record cu piesele sale. Mai mult, a devenit extrem de apreciată și a reușit să strângă o frumoasă comunitate în jurul său.

Cum vede artista Theo Rose viitorul relației cu iubitul ei, Alex Leonte

Theo Rose și Alex Leonte trăiesc o frumoasă poveste de iubire care a început în urmă cu cinci ani. De-a lungul timpului, artista a mărturisit că Alex a fost cel care a sprijinit-o necondiționat în toate proiectele în care s-a implicat, fiind stâlpul ei moral. Deși fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și nepotul lui Nea Mărin locuiesc împreună, cei doi nu au luat decizia de a merge în fața altarului. În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a vorbit deschis despre certurile și momentele lor de gelozie.

„Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu. Au existat două situații în care am simțit gelozie. Mi s-a părut extraordinar cum a ieșit Leul din mine să-și apere teritoriul, subtil și tacticos.  Mi-a plăcut să descopăr asta despre mine.(..) Da! Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați”,  a povestit Theo Rose.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Alex Leonte?!

Invitată în cadrul unui podcast, Theo Rose a dezvăluit cum și-a cunoscut partenerul de viață. Conform spuselor sale, cei doi s-au cunoscut la un eveniment la care artista cânta, iar Alex era component al unei formații de dans și urma să danseze la acel eveniment.

„Eu eram liberă de un an de zile, în sensul că nu mai aveam pe nimeni, nu mai aveam relație. Am făcut cunoștință cu patru ani în urmă, dar nu ne-am remarcat atunci. El avea o relație atunci, eu aveam alte combinații. Și acum am ajuns în restaurant și unul dintre lăutari îmi spune: a întrebat nepotul de tine. Și zic: cine e, mă, nepotul ăsta? Nepotul lui Nea Marin. Ia, cum arată nepotul ăsta.

Am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema”.

Adauga un comentariu